ΕΛΛΑΔΑ

Εντόπισε τη μάνα της σε λίμνη αίματος- Στο «μικροσκόπιο» η πώληση ξενοδοχείου- VIDEO&ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εντόπισε τη μάνα της σε λίμνη αίματος- Στο «μικροσκόπιο» η πώληση ξενοδοχείου- VIDEO&ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Είδε την 63χρονη μητέρα της σε λίμνη αίματος και άρχισε να ουρλιάζει, με τους γείτονες που άκουσαν τις φωνές, να καλούν την Αστυνομία, το πρωί της Πέμπτης (13/6), στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Στο στενό φιλικό και συγγενικό περιβάλλον της άτυχης 63χρονης, ενδεχομένως να στραφούν οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας, αναφέρει δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας Πρώτο Θέμα (13/6), στην περίπτωση που διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης.

Η άτυχη 63χρονη, είχε πωλήσει πριν από μερικούς μήνες την ξενοδοχειακή μονάδα που είχε στη Σαντορίνη, κάτι που της είχε αποφέρει σημαντικό χρηματικό ποσό, με τις Αρχές να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ παραμένει άγνωστος μέχρι στιγμής ο αριθμός των δραστών και αν η άτυχη γυναίκα άνοιξε η ίδια στους φονιάδες ή εισέβαλαν στο διαμέρισμα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η 63χρονη βρισκόταν μόνη στο διαμέρισμα της στην Καλαμαριά, ενώ όταν η κόρη της επέστρεψε στο σπίτι, είδε την μητέρα της μέσα σε λίμνη αίματος και σοκαρισμένη άρχισε να ουρλιάζει και να κλαίει, με τους γείτονες να καλούν την Αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και ιατροδικαστής ο οποίος διαπίστωσε απλά τον θάνατο της.

Πάντως, δημοσίευμα της ιστοσελίδας thestival.gr, το απόγευμα της Πέμπτης (13/6), αναφέρει ότι κατά την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε τραύμα στο κεφάλι της άτυχης 63χρονης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

*Κεντρική φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top