Να βάλει… τέλος στην παραφιλολογία για Κατελάρη

Να βάλει… τέλος στην παραφιλολογία για Κατελάρη

Ο νεαρός διεθνής μεσοαμυντικός της Ομόνοιας, Φάνος Κατελάρης, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ανδρών και επέστρεψε στην Κύπρο, όπως άλλωστε και οι υπόλοιποι διεθνείς.

Δυστυχώς για τον ίδιο, δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στα ματς με Σκωτία και Ρωσία, λόγω μικροτραυματισμού, γεγονός που τον στενοχώρησε, αλλά και τον πείσμωσε.

Πλέον, θα κάνει κι αυτός κάποιες μέρες διακοπές για να «φορτίσει τις μπαταρίες του» ενόψει της έναρξης της καλοκαιρινής προετοιμασίας της Ομόνοιας, η διοίκηση της οποίας πάντως βρίσκεται σε… Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.com

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Χαιρετίζουμε τη χθεσινή αναφορά στο κοινό ανακοινωθέν στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ, μια αναφορά που αποτελεί προσήλωση στο διεθνές δίκαιο την οποία επιδιώκουμε και θεωρούμε ως θωράκιση και πυξίδα, είπε απόψε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE