ΚΥΠΡΟΣ: Το μέλλον των Βάσεων στο νησί μετά το Brexit – Η συζήτηση στη Βουλή

ΚΥΠΡΟΣ: Το μέλλον των Βάσεων στο νησί μετά το Brexit – Η συζήτηση στη Βουλή

Το καθεστώς των Βρετανικών Βάσεων μετά το Brexit συζητήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής.

Το καθεστώς των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο μετά το Brexit συζητήθηκε στο πλαίσιο του κεφαλαίου Δ΄ από την Ολομέλεια της Βουλής, που ενεγράφη από τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΔΗΚΟ Πανίκου Λεωνίδου.

ΔΗΚΟ,  ΕΔΕΚ, Αλληλεγγύη και ΕΛΑΜ με ομιλίες των Αρχηγών των κομμάτων ή Βουλευτών τοποθετήθηκαν υπέρ της αξιοποίησης της συγκυρίας του Brexit σε συνάρτηση με την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης για τον Μαυρίκιο για διεκδίκηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο ΔΗΣΥ με τοποθετήσεις Βουλευτών του έκρινε αρκούντως ικανοποιητικούς τους, επί του θέματος χειρισμούς της Κυβέρνησης, ενώ το ΑΚΕΛ επαναλαμβάνοντας την πάγια θέση του σχετικά με τις Βάσεις, επεσήμανε πως υπερβολικές προσδοκίες δυνατόν να οδηγήσουν σε λάθη.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εδώ στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 34χρονο επιχειρηματία –  Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αποφασιστικότητα των εκτελεστών

Εδώ στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 34χρονο επιχειρηματία – Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αποφασιστικότητα των εκτελεστών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των διωκτικών αρχών γύρω από την κινηματογραφική απόπειρα φόνου που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη λεωφόρο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, με στόχο γνωστό 34χρονο Ελληνοκύπριο επιχειρηματία.

BEST OF TOTHEMAONLINE