ΛΕΜΕΣΟΣ- ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ: 23χρονος φέρεται να κρύβεται πίσω από εμπρησμό αυτοκινήτου

ΛΕΜΕΣΟΣ- ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ: 23χρονος φέρεται να κρύβεται πίσω από εμπρησμό αυτοκινήτου

Στη σύλληψη 23χρονου προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, στην επαρχία Λεμεσού, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου.

Στο αυτοκίνητο, ιδιοκτησία 48χρονου, εκδηλώθηκε πυρκαγιά γύρω στις 01:15 μετά τα μεσάνυκτα, την περασμένη Πέμπτη, 13 Ιουνίου, ενώ αυτό ήταν σταθμευμένο σε δρόμο στην περιοχή Πάνω Πολεμιδιών, εξωτερικά συνεργείου επισκευής οχημάτων. Τη φωτιά κατέσβησαν μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας, ενώ το όχημα, αξίας 1000 ευρώ, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Όπως διαφάνηκε από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, η φωτιά στο αυτοκίνητο είχε τεθεί κακόβουλα, ενώ στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, στη βάση μαρτυρίας, εξασφαλίστηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον του 23χρονου.

Γύρω στις 19:25 το βράδυ της Παρασκευής (15/6), ο 23χρονος συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, βάση του Δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE