ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ 35ΧΡΟΝΟΥ: Αναμένεται η νεκροτομή της 6χρονης Sierra - «Ρεκόρ» ο αριθμός καταθέσεων

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ 35ΧΡΟΝΟΥ: Αναμένεται η νεκροτομή της 6χρονης Sierra - «Ρεκόρ» ο αριθμός καταθέσεων

Το Σάββατο (15/6), αναμένεται να διενεργηθεί η νεκροτομή επί της σορού της μικρής 6χρονης Sierra, όπου το άψυχο σωματάκι της εντοπίστηκε μετά από δεκάδες μέρες ερευνών, στον βυθό της λίμνης Μεμί στον Ξυλιάτο. 

Εντός της ημέρας (15/6) αναμένεται να διενεργηθεί από τους ιατροδικαστές, Ανδρέα Μαρνερίδη της Scotland Yard και Αγγελική Παπέττα, η νεκροτομή επί της σορού της 6χρονης Sierra, κόρη της Marry Rose (επίσης θύμα του 35χρονου), όπου σύμφωνα με τον καθ'ομολογία δολοφόνο, έριξε στην λίμνη του Μεμί νεκρή. 

Οι προσπάθειες για εντοπισμό της μικρής Sierra κράτησαν εδώ και αρκετές ημέρες με τον 35χονο να οδηγείται εκ νέου στην λίμνη (Τετάρτη (12/6), όπου και υπέδειξε νέο σημείο το οποίο μετά από έρευνες, κατάφερε να γίνει κατορθωτός ο εντοπισμός της μικρής. 

Να σημειώσουμε εν τέλει, ότι ήδη η Αστυνομία για την εν λόγω υπόθεση έχει λάβει 850 καταθέσεις, ενώ έχει ήδη δοθεί και το όγδοο, σε σειρά, ένταλμα προσωποκράτησης εναντίον του 35χρονου. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκιές πάνω από τη Δικαιοσύνη συγκλονίζουν το κράτος - Οι καταγγελίες Δρουσιώτη και οι φόβοι του Νίκου Κληρίδη - Αποφασίζει το υπουργικό για ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Σκιές πάνω από τη Δικαιοσύνη συγκλονίζουν το κράτος - Οι καταγγελίες Δρουσιώτη και οι φόβοι του Νίκου Κληρίδη - Αποφασίζει το υπουργικό για ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Η υπόθεση που συγκλονίζει τις τελευταίες ημέρες την κυπριακή κοινωνία δεν είναι απλώς ακόμη ένα σκάνδαλο. Είναι μια δοκιμασία για την ίδια τη Δημοκρατία, τους θεσμούς και τη Δικαιοσύνη. Οι καταγγελίες που έφερε στο φως ο Μακάριος Δρουσιώτης, σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του δικηγόρου Νίκου Κληρίδη, αποκαλύπτουν ένα εκρηκτικό μείγμα διαφθοράς, φόβου και θεσμικών κενών που δεν μπορεί να αγνοηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE