Μ.Τράγκολας: «Ένιωσα σαν να επρόκειτο για ζωντανό μωρό» - Στιγμές που συγκλονίζουν

Μ.Τράγκολας: «Ένιωσα σαν να επρόκειτο για ζωντανό μωρό» - Στιγμές που συγκλονίζουν

Τα όσα βίωσε καθ όλη την διάρκεια των ερευνών αλλά και για την στιγμή της ανεύρεσης της 6χρονης Sierra, περιέγραψε ο Μάρκος Τράγκολας, Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου.

Σε δημοσίευμα στον ημερήσιο τύπο, παρουσιάζεται η συνέντευξη του κ. Μάρκου Τράγκολα, ο οποίος μιλώντας στον «Φιλελεύθερο», μοιράζεται την συγκλονιστική στιγμή που κατάφεραν να εντοπίσουν την 6χρονη: «Μόλις μας ανακοίνωσε ο Πάμπος ο δύτης ότι κρατά το μωρό στα χέρια του, ένιωσα σαν να επρόκειτο για ζωντανό μωρό».

Ο κ.Τράγκολας, ανέφερε ότι ο εντοπισμός και της 6χρονης Sierra, ήταν μια ανακούφιση για όλους, ενώ η «ευχαρίστηση» που ένιωσαν όταν άνοιξαν το σεντόνι και αντίκρισαν την μικρή ήταν μεγάλη, όμως η εικόνα με την οποία ήρθαν αντιμέτωποι, είναι μια εικόνα όπου σύμφωνα με τον ίδιο θα την κουβαλάνε για μια ζωή.

Μεταξύ άλλων ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έκανε λόγο για μια τεράστια εμπειρία με αισθήματα λύπης, απογοήτευσης αλλά και χαράς όταν εντοπιζόταν μια σορός. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE