ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έντονο ενδιαφέρον ομάδας για Κουλούρη – «Για τον Έλληνα Μπενζεμά…»

Έντονο ενδιαφέρον ομάδας για Κουλούρη –  «Για τον Έλληνα Μπενζεμά…»

Για έντονο ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Ευθύνη Κουλούρη του ΠΑΟΚ κάνει λόγο σήμερα η τουρκική ιστοσελίδα Fanatik.

Πληθαίνουν οι ομάδες που ασχολούνται έντονα με την περίπτωση του Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν με την φανέλα του Ατρόμητου, όντας πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Στο πλαίσιο αυτό, η τουρκική ιστοσελίδα στέκεται στα φετινά του κατορθώματα στα γήπεδα της Super League τον οποίο χαρακτηρίζει ως Έλληνα Μπενζεμά, ενώ σημειώνει ότι: «ο ΠΑΟΚ θέλει να κερδίσει χρήματα παραχωρώντας τον ποδοσφαιριστή και η Φενέρμπαχτσε είναι μία από τις υποψήφιες ομάδες για τον Ευθύμη Κουλούρη, που ίσως πωλείται με ένα ποσό μεταξύ 2,5 και 3 εκατομμυρίων ευρώ».

Παράλληλα όπως σημειώσαμε χθες μέσα από το SDNA, ο ΠΑΟΚ φέρεται να απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Τουλούζ για τον Ευθύμη Κουλούρη, η οποία έφτασε τα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top