ΚΥΠΡΟΣ: Ώρες αγωνίας- Αγνοείται 17χρονη- Βοηθήστε να εντοπιστεί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Ώρες αγωνίας- Αγνοείται 17χρονη- Βοηθήστε να εντοπιστεί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τα στοιχεία και τη φωτογραφία νεαρής έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία σε μια προσπάθεια να αντλήσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν εντοπισμό της.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας καταγγέλθηκε  ότι ελλείπει από το χώρο διαμονής της, στη Λευκωσία, από τις 10:45μ.μ. της 15ης Ιουνίου 2019, η Loredana Floredina Bogdaniuc, ηλικίας 17 ετών, από τη Ρουμανία. 

Η 17χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.65μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με καστανόξανθα μαλλιά μέχρι τους ώμους.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22802222, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.