ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ- ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ: «Την είδα να σέρνει το πτώμα, να το αφήνει και να τρέχει» - VIDEO

ΕΛΛΑΔΑ- ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ: «Την είδα να σέρνει το πτώμα, να το αφήνει και να τρέχει» - VIDEO

Μια δολοφονία που απασχόλησε το ελληνικό κοινό αλλά και τις αρχές οι οποίες ανακάλυψαν ότι η δολοφόνος της 92χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στο δρόμο στο Γουδί, ήταν η ίδια της η κόρη.

Μιλώντας στο OPEN TV, αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε βλέποντας την 68χρονη κόρη του θύματος να σέρνει τη σορό της μητέρας της και να εξαφανίζεται από το σημείο.

«Ηταν μία γυναίκα πάρα πολύ αδύνατη. Βλέπω να κατεβαίνει από τη γωνία της Παπαδιαμαντοπούλου, είχε τυλιγμένο αυτό το πτώμα και εγώ δεν ήξερα ότι είναι πτώμα. Λέω καλά αυτή η γυναίκα τι δύναμη έχει, γιατί καταλάβαινα ότι είναι βαρύ. Πώς το σέρνει αυτό το πράγμα;», διηγείται η μάρτυρας στην τηλεόραση του OPEN TV.

Η 68χρονη διένυσε μια απόσταση περίπου 200 μέτρων, τραβώντας τη σορό της μητέρας της, μέχρι το σημείο όπου την εγκατέλειψε. «Το άφησε απέναντί μου στην πολυκατοικία και λέω πού πάει τώρα αυτή τρέχοντας. Απέναντι από την Παπαδιαμαντοπούλου στο στενό μπροστά σε ένα φαρμακείο στεκόταν ένας κύριος κάποιας ηλικίας και πάει σε αυτόν, τον πιάνει λίγο από τον ώμο, τον ταρακουνάει και λέω τώρα τσακώνονται για το χαλί», σημειώνει η αυτόπτης μάρτυρας.

Υπενθυμίζουμε ότι το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου (15/6), στο Γουδί όταν πολίτης εντόπισε πτώμα γυναίκας (92 ετών), τυλιγμένο σε κουβέρτα, στην μέση του δρόμου. Αμέσως, o πολίτης, κάλεσε τις αρχές οι οποίες ξεκίνησαν τις έρευνες για εντοπισμό του δράστη, όπου σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση πρόκειται για την ίδια την κόρη της (68 ετών).

Μετά από την κατάθεση της 68χρονης γυναίκας στις αρχές, ανέφερε ότι σκότωσε την μητέρα της γιατί δεν ήθελα να την βλέπει να υποφέρει άλλο από τα πολλά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, καθώς και ότι κουράστηκε να την φροντίζει.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Πτώμα στη Σωτήρα: Πιθανόν το πρόσωπο να βρισκόταν σε βάρκα με μετανάστες - Τα σενάρια που μελετούν οι ανακριτές

Η Τόνια Σωτηροπούλου μας γνωρίζει τη μαμά της - Δείτε φωτογραφία



Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 34χρονος

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 34χρονος

Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε σήμερα (23/04) γύρω στις 12:30 το μεσημέρι στη Λακατάμια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top