ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ: Σκότωσε την μητέρα της - Την τύλιξε σε κουβέρτα και την άφησε στο δρόμο

ΕΛΛΑΔΑ: Σκότωσε την μητέρα της - Την τύλιξε σε κουβέρτα και την άφησε στο δρόμο

Μια δολοφονία που απασχόλησε το ελληνικό κοινό αλλά και τις αρχές οι οποίες ανακάλυψαν ότι η δολοφόνος της 92χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στο δρόμο στο Γουδί, ήταν η ίδια της η κόρη. 

Σύμφωνα με ελλαδικά δημοσιεύματα, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου (15/6), στο Γουδί όταν πολίτης εντόπισε πτώμα γυναίκας (92 ετών), τυλιγμένο σε κουβέρτα, στην μέση του δρόμου. Αμέσως, o πολίτης, κάλεσε τις αρχές οι οποίες ξεκίνησαν τις έρευνες για εντοπισμό του δράστη, όπου σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση πρόκειται για την ίδια την κόρη της (68 ετών).

Μετά από την κατάθεση της 68χρονης γυναίκας στις αρχές, ανέφερε ότι σκότωσε την μητέρα της γιατί δεν ήθελα να την βλέπει να υποφέρει άλλο από τα πολλά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, καθώς και ότι κουράστηκε να την φροντίζει.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή έπειτα από ξυλοδαρμό και ασφυξία που της προκάλεσε η κόρη της, κλείνοντας τη μύτη και το στόμα της. Οι δυο τους έμεναν σε κοντινή απόσταση από το σημείο που εντοπίστηκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας.

Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό:

«Εξιχνιάσθηκε άμεσα από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 92χρονης ημεδαπής, η οποία βρέθηκε νεκρή χθες (15-6-2019) σε πεζοδρόμιο στην περιοχή Γουδή.
Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα ο θάνατος της είχε επέλθει μερικές ώρες πριν από την ανεύρεση του πτώματος, το οποίο βρέθηκε τυλιγμένο σε κουβέρτα περιδεμένη με σκοινί, ενώ τα πόδια ήταν τυλιγμένα σε σακούλα απορριμμάτων. Επίσης έφερε κακώσεις στο πρόσωπο και στα άνω άκρα.

Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, δράστιδα της ανθρωποκτονίας είναι η 68χρονη ημεδαπή κόρη του θύματος, με την οποία διέμενε σε κοντινή απόσταση από τον τόπο ανεύρεσης του πτώματος.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top