ΑΠΑΓΩΓΗ – ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη η 33χρονη μητέρα- Εντοπίστηκε το παιδί

ΑΠΑΓΩΓΗ – ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη η 33χρονη μητέρα- Εντοπίστηκε το παιδί

Εντοπίστηκε και συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης (18/6) η 33χρονη που καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση αρπαγής ανήλικου προσώπου από νόμιμη κηδεμονία.

Η Αστυνομία καταζητούσε την 33χρονη από τη Σλοβακία για την απαγωγή του 7χρονου παιδιού της από παιδική στέγη στην Λεμεσό όπου διέμενε το τελευταίο διάστημα, αφού μετά από απόφαση δικαστηρίου, την κηδεμονία του είχε το Γρ. Ευημερίας.

Με τον εντοπισμό και την σύλληψη της 33χρονης, εντοπίστηκε και το 7χρονο παιδί.

Τα δύο πρόσωπα εντοπίστηκαν στην περιοχή Νεάπολη στην Λεμεσό, γύρω στις 23:00 το βράδυ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μέσω DNA η ταυτοποίηση της απανθρακωμένης σορού στην Παλιά Λευκωσία – Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες της τραγωδίας

Μέσω DNA η ταυτοποίηση της απανθρακωμένης σορού στην Παλιά Λευκωσία – Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες της τραγωδίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας αναφορικά με τη φονική πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της παραμονής των Χριστουγέννων σε αποθηκευτικό χώρο στην οροφή κτηρίου επί της Οδού Ευαγόρου, στην Παλιά Λευκωσία, όπου εντοπίστηκε απανθρακωμένη σορός.

BEST OF TOTHEMAONLINE