ΑΠΑΓΩΓΗ – ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη η 33χρονη μητέρα- Εντοπίστηκε το παιδί

ΑΠΑΓΩΓΗ – ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη η 33χρονη μητέρα- Εντοπίστηκε το παιδί

Εντοπίστηκε και συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης (18/6) η 33χρονη που καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση αρπαγής ανήλικου προσώπου από νόμιμη κηδεμονία.

Η Αστυνομία καταζητούσε την 33χρονη από τη Σλοβακία για την απαγωγή του 7χρονου παιδιού της από παιδική στέγη στην Λεμεσό όπου διέμενε το τελευταίο διάστημα, αφού μετά από απόφαση δικαστηρίου, την κηδεμονία του είχε το Γρ. Ευημερίας.

Με τον εντοπισμό και την σύλληψη της 33χρονης, εντοπίστηκε και το 7χρονο παιδί.

Τα δύο πρόσωπα εντοπίστηκαν στην περιοχή Νεάπολη στην Λεμεσό, γύρω στις 23:00 το βράδυ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE