LIFESTYLE

Survivor: Αποχώρησε λίγο πριν τον τελικό ο Κυριάκος Πελεκάνος - Συγκίνησε με τα λόγια του - VIDEO

Survivor: Αποχώρησε λίγο πριν τον τελικό ο Κυριάκος Πελεκάνος - Συγκίνησε με τα λόγια του - VIDEO

Το Survivor 3 πλησιάζει στο τέλος του και οι παίκτες που έχουν απομείνει, σιγά-σιγά αποχωρούν και επιστρέφουν σπίτι τους.

Την Τρίτη (18/6), υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν και οι τρεις Έλληνες της Λευκής Ομάδας, η οποία είχε χάσει στους τελευταίους αγώνες για την ασυλία. Συγκεκριμένα, υποψήφιοι για να αποχαιρετήσουν τον Αγιο Δομίνικο, ήταν ο Κυριάκος Πελεκάνος, η Αφροδίτη Σκαφίδα και ο Νίκος Κοσμάς.

Και οι τρεις τους πιασμένοι χέρι - χέρι στο συμβούλιο του νησιού, περίμεναν να ακούσουν το όνομα του παίκτη που θα αποχωρήσει από το Survivor 3, χωρίς να μπορούν να κρύψουν την αγωνία τους.

Ο Κυριάκος Πελεκάνος αποχώρησε συγκινημένος από το Survivor 3:

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως σύμφωνα με την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, ο παίκτης ο οποίος ήταν πιο χαμηλά στην κατάταξη ήταν ο Κυριάκος Πελεκάνος.

Ο Κύπριος παίκτης λίγο πριν αποχωρήσει τόνισε πως στεναχωρήθηκε που πρέπει να φύγει καθώς ήθελε πάρα πολύ να φτάσει στον τελικό της Αθήνας, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα προβληθεί στις 30 Ιουνίου.

Επίσης, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του και μάλιστα για άλλη μια φορά αναφέρθηκε στη μητέρα του που την έχασε από καρκίνο.

Συγκινημένος είπε: «Πριν ένα χρόνο έχασα τη μητέρα μου από καρκίνο. Η μάνα μου άντεξε έξι μήνες, κάπου τόσο κρατά και το Survivor».

Δείτε πιο κάτω όσα ανέφερε λίγο πριν αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης:

Εναλλακτικά δείτε ΕΔΩ

https://www.youtube.com/watch?v=n-ZISc20czg

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top