ΠΑΦΟΣ-ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΣΕ ΓΚΡΕΜΟ: Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα- Η κατάσταση της υγείας του

ΠΑΦΟΣ-ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΣΕ ΓΚΡΕΜΟ: Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα- Η κατάσταση της υγείας του

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης τραυματισμένου προσώπου ο οποίος είχε πέσει γκρεμό στην περιοχή «Λουτρά της Αφροδίτης».

Η επιχείρηση ξεκίνησε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης 19/6 με διασώστες που είχαν κατέβει στην χαράδρα με ειδικά σχοινιά, εν μέσω του σκότους που δυσχέραινε το έργο τους να τον εντοπίζουν και να τον ανασύρουν με προσοχή, ενώ στη συνέχεια παραλήφθηκε από ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τραυματίας φέρει κάταγμα ποδοκνημικής, πηχεοκαρπιαίου και εγκαύματα από την τριβή

Την πτώση του άνδρα είχε αναφέρει η οικογένειά του που βρισκόταν μαζί του στο σημείο πριν το ατύχημα, κι αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αρχές. Ενεργοποιήθηκε αμέσως το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, ενώ το σημείο προσέγγισε η Λιμενική δια θαλάσσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE