Στη Βουλή ο κρατικός προϋπολογισμός του 2027 - Τι προβλέπει για ανάπτυξη, χρέος και πληθωρισμό
Τον προϋπολογισμό του κράτους για το 2027, παρουσιάζει σήμερα στην κοινοβουλευτική επιτροπή Οικονομικών, ο υπουργός Οικονομικών, Μάκης Κεραυνός.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΕΚΤΑΚΤΟ – ΠΑΦΟΣ: Ώρες αγωνίας - Μεταφέρεται με σκάφος της Λιμενικής ο άνδρας που έπεσε στη χαράδρα
Η επιχείρηση ξεκίνησε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης 19/6 με διασώστες που είχαν κατέβει στην χαράδρα με ειδικά σχοινιά, εν μέσω του σκότους που δυσχέραινε το έργο τους να τον εντοπίζουν και να τον ανασύρουν με προσοχή, ενώ στη συνέχεια παραλήφθηκε από ασθενοφόρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο τραυματίας φέρει κάταγμα ποδοκνημικής, πηχεοκαρπιαίου και εγκαύματα από την τριβή
Την πτώση του άνδρα είχε αναφέρει η οικογένειά του που βρισκόταν μαζί του στο σημείο πριν το ατύχημα, κι αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αρχές. Ενεργοποιήθηκε αμέσως το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, ενώ το σημείο προσέγγισε η Λιμενική δια θαλάσσης.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




