ΠΑΦΟΣ-ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΣΕ ΓΚΡΕΜΟ: Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα- Η κατάσταση της υγείας του

ΠΑΦΟΣ-ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΣΕ ΓΚΡΕΜΟ: Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα- Η κατάσταση της υγείας του

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης τραυματισμένου προσώπου ο οποίος είχε πέσει γκρεμό στην περιοχή «Λουτρά της Αφροδίτης».

Η επιχείρηση ξεκίνησε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης 19/6 με διασώστες που είχαν κατέβει στην χαράδρα με ειδικά σχοινιά, εν μέσω του σκότους που δυσχέραινε το έργο τους να τον εντοπίζουν και να τον ανασύρουν με προσοχή, ενώ στη συνέχεια παραλήφθηκε από ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τραυματίας φέρει κάταγμα ποδοκνημικής, πηχεοκαρπιαίου και εγκαύματα από την τριβή

Την πτώση του άνδρα είχε αναφέρει η οικογένειά του που βρισκόταν μαζί του στο σημείο πριν το ατύχημα, κι αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αρχές. Ενεργοποιήθηκε αμέσως το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, ενώ το σημείο προσέγγισε η Λιμενική δια θαλάσσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμο τετ-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν ενώπιον της Ολγκίν - Στην Κύπρο και ο Γιοχάνες Χαν

Κυπριακό: Κρίσιμο τετ-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν ενώπιον της Ολγκίν - Στην Κύπρο και ο Γιοχάνες Χαν

Μια ημέρα με έντονο διπλωματικό φορτίο αναμένεται να είναι η σημερινή, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν συναντώνται στη νεκρή ζώνη, παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν. Η συνάντηση χαρακτηρίζεται ως κομβική για το μέλλον του Κυπριακού, καθώς θα διαφανεί αν υπάρχει το απαραίτητο πολιτικό έδαφος για να δημιουργηθεί μια νέα δυναμική, που θα οδηγήσει σε άτυπη πενταμερή στις αρχές του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE