Ισχυρή σεισμική δόνηση στη Δυτική Παπούα, δεν υπάρχει κίνδυνος τσουνάμι

Ισχυρή σεισμική δόνηση στη Δυτική Παπούα, δεν υπάρχει κίνδυνος τσουνάμι

Μια ισχυρή σεισμική δόνηση έπληξε τις πρωινές ώρες της Πέμπτης (τοπική ώρα) την Ινδονησία, 248χλμ δυτικά της πόλης Τζαγιαπούρα, στην Ίριαν Τζάγια, στην επαρχία της Δυτικής Παπούας, σύμφωνα με το αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο (USGS).



Το Ινστιτούτο ανέφερε ότι ο σεισμός ήταν 6,3 βαθμών, αναθεωρώντας την αρχική του εκτίμησή του για 6,5 βαθμούς.

Δεν έχουν υπάρξει αναφορές για ζημιές μέχρι στιγμής και οι ινδονησιακές αρχές δήλωσαν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για τσουνάμι. Η σεισμική δόνηση, που έπληξε μια αραιοκατοικημένη περιοχή, είχε εστιακό βάθος 12χμ, σύμφωνα με το USGS.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Καζακστάν - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Καζακστάν - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη στο Καζακστάν θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, την Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2026, στην οποία θα συνοδεύεται από μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και επιχειρηματική αποστολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE