Ισχυρή σεισμική δόνηση στη Δυτική Παπούα, δεν υπάρχει κίνδυνος τσουνάμι

Ισχυρή σεισμική δόνηση στη Δυτική Παπούα, δεν υπάρχει κίνδυνος τσουνάμι

Μια ισχυρή σεισμική δόνηση έπληξε τις πρωινές ώρες της Πέμπτης (τοπική ώρα) την Ινδονησία, 248χλμ δυτικά της πόλης Τζαγιαπούρα, στην Ίριαν Τζάγια, στην επαρχία της Δυτικής Παπούας, σύμφωνα με το αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο (USGS).



Το Ινστιτούτο ανέφερε ότι ο σεισμός ήταν 6,3 βαθμών, αναθεωρώντας την αρχική του εκτίμησή του για 6,5 βαθμούς.

Δεν έχουν υπάρξει αναφορές για ζημιές μέχρι στιγμής και οι ινδονησιακές αρχές δήλωσαν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για τσουνάμι. Η σεισμική δόνηση, που έπληξε μια αραιοκατοικημένη περιοχή, είχε εστιακό βάθος 12χμ, σύμφωνα με το USGS.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE