TΡΑΓΩΔΙΑ: Εκφώνησε τον επικήδειο του πατέρα του και πέθανε 58χρονος

TΡΑΓΩΔΙΑ: Εκφώνησε τον επικήδειο του πατέρα του και πέθανε 58χρονος

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μεσσήνης από το απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε στην κηδεία ενός ηλικιωμένου.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Τετάρτης 19/6 στο χωριό Κορομηλιά του Δήμου Μεσσήνης. Κατά τη διάρκεια της κηδείας του 93χρονου Γιώργου Τσερπέ, ο 58χρονος γιος του, γνωστός και αγαπητός στην Καλαμάτα έμπορος καφέ Παναγιώτης Τσερπές λίγο μετά την εκφώνηση του επικηδείου, ένιωσε ζάλη και αδιαθεσία.

Μετά από λίγη ώρα και ενώ είχε βγει από τον ναό, κατέρρευσε και τελικά έφυγε και αυτός από τη ζωή, βυθίζοντας την οικογένεια σε μεγαλύτερο πένθος.

Λόγω της έντονης συγκίνησης και συναισθηματικής φόρτισης, υπέστη καρδιακό επεισόδιο, έχασε τις αισθήσεις του και άφησε την τελευταία του πνοή σημειώνουν δημοσιεύμα στην Ελλάδα, για την ασύλληπτη αυτή τραγωδία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Κατηγορηματική διάψευση κάθε υπαινιγμού περί διαφθοράς εκπέμπει το Προεδρικό περιβάλλον του Νίκου Χριστοδουλίδη.Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, διαβεβαίωσε ότι ο Πρόεδρος ασκεί τα καθήκοντά του με απόλυτη εντιμότητα, τονίζοντας πως είναι βέβαιος ότι κατά την αποχώρησή του από το αξίωμα δεν θα υπάρξει καμία σκιά εις βάρος του.

BEST OF TOTHEMAONLINE