Τραγωδία στο νοσοκομείο Αγρινίου: Νεκρό αγοράκι δύο ετών

Τραγωδία στο νοσοκομείο Αγρινίου: Νεκρό αγοράκι δύο ετών

Ένα τραγικό γεγονός συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης (20/6) στο νοσοκομείο Αγρινίου, καθώς ένα αγόρι μόλις δύο ετών άφησε την τελευταία του πνοή.

Όπως έγινε γνωστό, το αγοράκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο  στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες τον ιατρών να το κρατήσουν στη ζωή, τελικά άφησε την τελευταία του πνοή.

Οι γονείς του παιδιού είναι κάτοικοι Κοζάνης και αυτές τις ημέρες βρίσκονται στην Αιτωλοακαρνανία, όπου το αγοράκι τους σήκωσε πυρετό και έχασε τις αισθήσεις του πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ωστόσο πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο από παθολογικό αίτιο.

Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις και έχει παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών. Την προανάκριση έχει αναλάβει το Α.Τ. Αγρινίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κλείνει το κεφάλαιο Ορφανίδη στο ΔΗΚΟ - Οι αιχμές στον Νικόλα - Το «άνοιγμα» στον Αποστόλου και το στοίχημα του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Κλείνει το κεφάλαιο Ορφανίδη στο ΔΗΚΟ - Οι αιχμές στον Νικόλα - Το «άνοιγμα» στον Αποστόλου και το στοίχημα του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Η αποχώρηση του Χρίστου Ορφανίδη από την εκλογική μάχη του 2026 επιβεβαιώνει ρήγματα εντός του ΔΗΚΟ. Το παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία με τον Ανδρέα Αποστόλου, οι σκληρές αιχμές προς τον Νικόλα Παπαδόπουλο και οι εκκρεμότητες στο ψηφοδέλτιο της Λάρνακας για τον ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE