Σε κινητοποίηση η Αστυνομία: Πυροβολισμοί σε κεντρική περιοχή της Λεμεσού
Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι αστυνομικές Αρχές στη Λεμεσό, μετά από περιστατικό ρίψης πυροβολισμών που σημειώθηκε το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς στο κέντρο της πόλης.

Όπως έγινε γνωστό, το αγοράκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες τον ιατρών να το κρατήσουν στη ζωή, τελικά άφησε την τελευταία του πνοή.
Οι γονείς του παιδιού είναι κάτοικοι Κοζάνης και αυτές τις ημέρες βρίσκονται στην Αιτωλοακαρνανία, όπου το αγοράκι τους σήκωσε πυρετό και έχασε τις αισθήσεις του πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ωστόσο πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο από παθολογικό αίτιο.
Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις και έχει παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών. Την προανάκριση έχει αναλάβει το Α.Τ. Αγρινίου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




