Ακιντζί: Εξέφρασε τη θλίψη του για τον θάνατο Δημήτρη Χριστόφια

Ακιντζί: Εξέφρασε τη θλίψη του για τον θάνατο Δημήτρη Χριστόφια

Ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων Μουσταφά Ακιντζί εξέφρασε την θλίψη του για την απώλεια του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια.

«Πληροφορήθηκα με μεγάλη θλίψη το χαμό του Δημήτρη Χριστόφια, πρώην Ελληνοκύπριου ηγέτη και πρώην ΓΓ του ΑΚΕΛ. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στη σύζυγο και τα τρία παιδιά του, στην οικογένεια του ΑΚΕΛ και στην ελληνοκυπριακή κοινότητα γενικότερα», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook, στην ελληνική γλώσσα ο κ. Ακιντζί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

Μετά τα όσα συζήτησε με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό κα Μαρία Άνχελα Ολγκίν κατά τη σημερινή τους συνάντηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία, ελπίζοντας αυτή η αισιοδοξία να μετουσιωθεί σε θετικά αποτελέσματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE