Ακιντζί: Εξέφρασε τη θλίψη του για τον θάνατο Δημήτρη Χριστόφια

Ακιντζί: Εξέφρασε τη θλίψη του για τον θάνατο Δημήτρη Χριστόφια

Ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων Μουσταφά Ακιντζί εξέφρασε την θλίψη του για την απώλεια του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια.

«Πληροφορήθηκα με μεγάλη θλίψη το χαμό του Δημήτρη Χριστόφια, πρώην Ελληνοκύπριου ηγέτη και πρώην ΓΓ του ΑΚΕΛ. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στη σύζυγο και τα τρία παιδιά του, στην οικογένεια του ΑΚΕΛ και στην ελληνοκυπριακή κοινότητα γενικότερα», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook, στην ελληνική γλώσσα ο κ. Ακιντζί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE