ΦΟΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΗ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανανεώθηκε η κράτηση των τεσσάρων - Καταζητούνται άλλοι πέντε

ΦΟΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΗ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανανεώθηκε η κράτηση των τεσσάρων - Καταζητούνται άλλοι πέντε

Για άλλες έξι ημέρες ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης των τεσσάρων Γεωργιανών, 32, 34, 30 και 29 ετών, σε σχέση με τη δολοφονία του 47χρονου Έρνεστ Λεωνίδη, ομογενή από τη Γεωργπου διαπράχθηκε στις 8/2/2018, σε εστιατόριο της τουριστικής περιοχής Γερμασόγειας.

Οι τέσσερις ύποπτοι είχαν συλληφθεί το καλοκαίρι του 2018 στα κατεχόμενα και παραδόθηκαν την περασμένη Πέμπτη (13/6), από τα Η.Ε, στην Αστυνομία της Δημοκρατίας, με τους τρεις να θεωρούνται ως οι εκτελεστές του Λεωνίδη, ενώ ο τέταρτος, ως το πρόσωπο που τους βοήθησε στις διακινήσεις τους και στη διαφυγή τους στα κατεχόμενα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE