ΦΟΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΗ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανανεώθηκε η κράτηση των τεσσάρων - Καταζητούνται άλλοι πέντε

ΦΟΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΗ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανανεώθηκε η κράτηση των τεσσάρων - Καταζητούνται άλλοι πέντε

Για άλλες έξι ημέρες ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης των τεσσάρων Γεωργιανών, 32, 34, 30 και 29 ετών, σε σχέση με τη δολοφονία του 47χρονου Έρνεστ Λεωνίδη, ομογενή από τη Γεωργπου διαπράχθηκε στις 8/2/2018, σε εστιατόριο της τουριστικής περιοχής Γερμασόγειας.

Οι τέσσερις ύποπτοι είχαν συλληφθεί το καλοκαίρι του 2018 στα κατεχόμενα και παραδόθηκαν την περασμένη Πέμπτη (13/6), από τα Η.Ε, στην Αστυνομία της Δημοκρατίας, με τους τρεις να θεωρούνται ως οι εκτελεστές του Λεωνίδη, ενώ ο τέταρτος, ως το πρόσωπο που τους βοήθησε στις διακινήσεις τους και στη διαφυγή τους στα κατεχόμενα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της χώρας κ. Ισαάκ Χέρτζογκ, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE