ΦΟΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΗ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανανεώθηκε η κράτηση των τεσσάρων - Καταζητούνται άλλοι πέντε

ΦΟΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΗ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανανεώθηκε η κράτηση των τεσσάρων - Καταζητούνται άλλοι πέντε

Για άλλες έξι ημέρες ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης των τεσσάρων Γεωργιανών, 32, 34, 30 και 29 ετών, σε σχέση με τη δολοφονία του 47χρονου Έρνεστ Λεωνίδη, ομογενή από τη Γεωργπου διαπράχθηκε στις 8/2/2018, σε εστιατόριο της τουριστικής περιοχής Γερμασόγειας.

Οι τέσσερις ύποπτοι είχαν συλληφθεί το καλοκαίρι του 2018 στα κατεχόμενα και παραδόθηκαν την περασμένη Πέμπτη (13/6), από τα Η.Ε, στην Αστυνομία της Δημοκρατίας, με τους τρεις να θεωρούνται ως οι εκτελεστές του Λεωνίδη, ενώ ο τέταρτος, ως το πρόσωπο που τους βοήθησε στις διακινήσεις τους και στη διαφυγή τους στα κατεχόμενα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE