Σε αναζήτηση νέας τηλεοπτικής στέγης η Κύπρια ηθοποιός – «Έκλεισε και από τις δύο πλευρές ο κύκλος» - VIDEO

Σε αναζήτηση νέας τηλεοπτικής στέγης η Κύπρια ηθοποιός – «Έκλεισε και από τις δύο πλευρές ο κύκλος» - VIDEO

«Τηλεοπτικά συζητάω κάποια πράγματα, αλλά δεν έχω κάτι στα χέρια μου για να μπορέσω να σας το πω», ανέφερε σχετικά με το μέλλον της η Κύπρια ηθοποιός.

Για την αποχώρησή της από τη σειρά “Έλα στη θέση μου” μίλησε η Μαρία Φιλίππου, η οποία αποκάλυψε επίσης πως το καλοκαίρι θα αντικαταστήσει τη Χρυσούλα Διαβάτη στη θεατρική παράσταση “Η νεράιδα και το παλικάρι”.

«Το “Έλα στη θέση μου” συνεχίζεται, αλλά εγώ δεν θα είμαι στη συντροφιά πια. Είναι ένας κύκλος που έκλεισε για μένα. Έκλεισε και από τις δύο πλευρές, εύχομαι κάθε επιτυχία, όλα τα καλά και ξεκινάμε καινούργια ταξίδια. Τηλεοπτικά συζητάω κάποια πράγματα, αλλά δεν έχω κάτι στα χέρια μου για να μπορέσω να σας το πω. Το καλοκαίρι δεν θα κάνω διακοπές γιατί με μεγάλη χαρά θα αντικαταστήσω την αγαπημένη Χρυσούλα Διαβάτη στη “Νεράιδα και το παλικάρι”», είπε η Μαρία Φιλίππου.

https://www.youtube.com/watch?v=SK0jd9G2bY0

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».