Πρώτο φιλικό… «ξεμούδιασμα» για τους παίκτες του Απόλλωνα στην Αυστρία

Πρώτο φιλικό… «ξεμούδιασμα» για τους παίκτες του Απόλλωνα στην Αυστρία

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι επί Αυστριακού εδάφους, θα δώσει σήμερα το απόγευμα (18:00) ο Απόλλωνας, με αντίπαλο την KU Amstetten, η οποία τερμάτισε 9η στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας της χώρας.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, πλην του Χάμπου Κυριάκου που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα προπόνησης, μέχρι να ξεπεράσει εντελώς τον τραυματισμό του.

Ουσιαστικά, πρόκειται απλά για ένα φιλικό… «ξεμούδιασμα» και τίποτα περισσότερο και εννοείται πως δεν μπορούν να εξαχθούν σοβαρά συμπεράσματα από ένα τέτοιο παιχνίδι, που θα διεξαχθεί τρεις μόλις μέρες μετά την άφιξη της Λεμεσιανής ομάδας στην Αυστρία.

Σημειώνουμε ότι το πρωί της Κυριακής (23/06), το πρόγραμμα των «κυανολεύκων» περιλαμβάνει κανονικά προπόνηση, η οποία λογικά θα είναι σε κάπως πιο χαλαρούς ρυθμούς, λόγω του απογευματινού φιλικού.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

Στο τηλεοπτικό του Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώνεται και στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης για το 2026, υπογραμμίζοντας την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία, την πορεία της οικονομίας, τις μεταρρυθμίσεις στον δημόσιο τομέα, την κοινωνική πολιτική, καθώς και τις προσπάθειες για επανέναρξη των συνομιλιών με στόχο την επανένωση της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE