Αναλαμβάνει και άλλη ομάδα ο Καρυπίδης!

Αναλαμβάνει και άλλη ομάδα ο Καρυπίδης!

Μετά την ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων στην ανδρική ομάδα του Άρη, ο Θόδωρος Καρυπίδης θα ασχοληθεί και με τη γυναικεία ομάδα την οποία και θα χρηματοδοτήσει.

Η γυναικεία ομάδα του Άρη τερμάτισε πέρυσι στη δεύτερη θέση του Πρωταθλήματος και την επόμενη χρονιά θα έχει την υποστήριξη του Θόδωρου Καρυπίδης. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης ήδη ανακοίνωσε την απόφασή του στους συνεργάτες του και στο επόμενο διάστημα σκοπεύει να προχωρήσει σε επαφές με σκοπό τη στελέχωση της γυναικείας ομάδας.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Σε μια εποχή πολιτικής πόλωσης και κοινωνικής δυσαρέσκειας, τα κόμματα προετοιμάζονται ενόψει των βουλευτικών εκλογών, με πρώτο βήμα, την κατάρτιση των ψηφοδελτίων τους. Μια προσπάθεια καθόλου εύκολη, αφού σε αρκετές περιπτώσεις βρίσκουν κλειστές πόρτες ακόμα και από μέλη τους, τα οποία αρνούνται να μπουν στη διαδικασία των εκλογικής αναμέτρησης.