ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μιχαΐλοβιτς: Η «καψούρα» του Τραμετσάνι, οι 700 χιλιάδες και ο… Γιάκολις! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ)

Μιχαΐλοβιτς: Η «καψούρα» του Τραμετσάνι, οι 700 χιλιάδες και ο… Γιάκολις! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ)

O ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς, μέχρι το 2021, ενός παίκτη που ήταν η… καψούρα του Τραμετσάνι ενώ θα απελευθερώσει και τον Γιάκολις.

Ο Βόσνιος (κατέχει και Ελβετικό διαβατήριο) ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπελινζόνα, το 2008, μια ομάδα της Ελβετίας, που στην περιοχή μιλάνε Ιταλικά. Εκεί έμεινε μέχρι τη… μισή σεζόν του 2013 με το κοντέρ να γράφει 67 συμμετοχές και 3 γκολ.

Τότε η Τσιάσο, τον έκανε δικό της και ο Μιχαΐλοβιτς μετακόμισε, αλλά δεν άλλαξε χώρα. Με τα χρώματα της Ελβετικής ομάδας, συμπλήρωσε 113 εμφανίσεις και βρήκε στόχο 10 φορές, μένοντας εκεί από τον Ιανουάριο του 20013 μέχρι το 2016! Έτσι, «έκανε» το όνομα του, εκτόξευσε τις μετοχές, του και ήρθε η Λουγκάνο, με προπονητή τον Πάολο Τραμετσάνι, να αποκτήσει τον Βόσνιο.

Πήγε στο στάδιο «Κορναρέδο» (έδρα της Λούγκο) και προοριζόταν ως βασικός αφού από την πρώτη χρονιά, τη σεζόν 2016-17, πραγματοποίησε 34 εμφανίσεις, σε όλες τις διοργανώσεις,  χωρίς γκολ. Το 2017-18 ο Μιχαΐλοβιτς και πάλι είχε μια γεμάτη χρονιά. Συνολικά, 32 συμμετοχές (σε πρωτάθλημα και κύπελλο) και ένα γκολ, ενώ αγωνίστηκε στο Γιουρόπα Λιγκ με έξι συμμετοχές χωρίς να βρει δίχτυα.

Τη λήξασα σεζόν έγραψε 31 συμμετοχές και πέτυχε ένα γκολ. Ο Σέρβος είναι η… μεγάλη καψούρα του Πάολο Τραμετσάνι, αφού όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Λουγκάνο, ο Ιταλός έπαιρνε τηλέφωνο 10 φορές τη μέρα!

Ο Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς, είναι αυτό που λέμε «πολυεργαλείο», ένας ποδοσφαιριστής που λύνει τα χέρια του προπονητή αφού είναι πολυθεσίτης. Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ, αναφέρει πως ο παίκτης αγωνίζεται ως φουλ μπακ και στον κεντρικό άξονα. Ο Τραμετσάνι όμως, ήθελε τόσο πολύ τον Βόσνιο στους γαλαζοκίτρινους γιατί αφενός ταιριάζει… γάντι με το σύστημα του και αφετέρου μπορεί ο Γιάκολις να παίξει στη φυσική του θέση.

Ο 27χρονος, είναι ένας γρήγορος ποδοσφαιριστής, με καλές σέντρες, ενώ είναι και τεχνίτης. Η αξία του κοστολογείται στις 700 χιλιάδες ευρώ με τη συγκεκριμένη τιμή να είναι η «κορυφή» για τον Βόσνιο μέχρι στιγμής. Για να τον θέλει σαν… «τρελός» ο Τραμετσάνι σημαίνει κάτι είδε στην κοινή τους θητεία στη Λουγκάνο, και το μόνο που έχει να κάνει ο Μιχαΐλοβιτς είναι να βγάλει ασπροπρόσωπο τον προπονητή του αλλά και όσους τον έφεραν στον ΑΠΟΕΛ, μέσα στο γήπεδο, που είναι η εικόνα των ποδοσφαιριστών.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μοτοσικλέτες: Πόσα κοστίζει το ΜΟΤ και που γίνεται ο έλεγχος - Το πρόστιμο και όσα πρέπει να ξέρετε

Πότε θα γίνει η φετινή Πορεία Υπερηφάνειας - Αυξήθηκαν οι επιθέσεις εναντίων των ΛΟΑΤΙ ατόμων; - Όσα αναφέρει στο «Τ» ο Πρόεδρος της Accept ΛΟΑΤΙ

Στο «μικροσκόπιο» και πάλι οι Κεντρικές Φυλακές - Βρήκαν κινητό και κόλλες με ναρκωτικά σε κελί κρατούμενου

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Θα κινήσει διαδικασίες ο Αρχιεπίσκοπος κατά συνοδικών;

Kωνσταντίνα Ευριπίδου: Το μήνυμα που της άφησε η κόρη της στο tablet και τη συγκίνησε

Θανατηφόρο με 29χρονο στη Λάρνακα: Τι κατέδειξε η νεκροτομή για τα αίτια



Στα... χαρακώματα Νικόλας-Χρίστου: «Είναι σύμπτωση όπου βρίσκουμε το ΕΛΑΜ, βρίσκουμε και κουκουλοφόρους;» - «Μην μου φορτώνετε ευθύνες»

Στα... χαρακώματα Νικόλας-Χρίστου: «Είναι σύμπτωση όπου βρίσκουμε το ΕΛΑΜ, βρίσκουμε και κουκουλοφόρους;» - «Μην μου φορτώνετε ευθύνες»

Στην υπόθεση της Μονής Οσίου Αββακούμ επικεντρώθηκε η συζήτηση Προέδρου ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου, και του Προέδρου του ΕΛΑΜ, Χρίστο Χρίστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top