ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ανακοινώθηκαν τα πράσινα σημεία - Οι πολίτες μπορούν να αφήνουν ειδικά απόβλητα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ανακοινώθηκαν τα πράσινα σημεία - Οι πολίτες μπορούν να αφήνουν ειδικά απόβλητα

Το Συμβούλιο Εκμετάλλευσης Χώρων Διάθεσης ή Αξιοποίησης Οικιακών Αποβλήτων παρουσίασε τη Δευτέρα 24 Ιουνίου, στο Δημοτικό Μέγαρο του Δήμου Στροβόλου τα Πράσινα Σημεία της Επαρχίας Λευκωσίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου η παρουσίαση έγινε από τον Πρόεδρο του Συμβούλιου, Δήμαρχο Στροβόλου Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, τη Δήμαρχο Λακατάμιας Φωτούλα Χατζήπαπα, τον Αντιπρόεδρο και Κοινοτάρχη Αγροκηπιάς Σωτήρη Κυριακού και τον  Γιαννάκη Γεωργίου, Κοινοτάρχη Πέρα Χωρίου Νήσου.
 
Τα Πράσινα Σημεία είναι οργανωμένοι χώροι, στους οποίους οι πολίτες μπορούν να αφήνουν ειδικά απόβλητα οικιακής προέλευσης από τηλεοράσεις και άλλο ηλεκτρικό ή ηλεκτρονικό εξοπλισμό, μέχρι στρώματα, έπιπλα, κλαδέματα ή άλλα ογκώδη αντικείμενα εντελώς δωρεάν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE