ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ανακοινώθηκαν τα πράσινα σημεία - Οι πολίτες μπορούν να αφήνουν ειδικά απόβλητα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ανακοινώθηκαν τα πράσινα σημεία - Οι πολίτες μπορούν να αφήνουν ειδικά απόβλητα

Το Συμβούλιο Εκμετάλλευσης Χώρων Διάθεσης ή Αξιοποίησης Οικιακών Αποβλήτων παρουσίασε τη Δευτέρα 24 Ιουνίου, στο Δημοτικό Μέγαρο του Δήμου Στροβόλου τα Πράσινα Σημεία της Επαρχίας Λευκωσίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου η παρουσίαση έγινε από τον Πρόεδρο του Συμβούλιου, Δήμαρχο Στροβόλου Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, τη Δήμαρχο Λακατάμιας Φωτούλα Χατζήπαπα, τον Αντιπρόεδρο και Κοινοτάρχη Αγροκηπιάς Σωτήρη Κυριακού και τον  Γιαννάκη Γεωργίου, Κοινοτάρχη Πέρα Χωρίου Νήσου.
 
Τα Πράσινα Σημεία είναι οργανωμένοι χώροι, στους οποίους οι πολίτες μπορούν να αφήνουν ειδικά απόβλητα οικιακής προέλευσης από τηλεοράσεις και άλλο ηλεκτρικό ή ηλεκτρονικό εξοπλισμό, μέχρι στρώματα, έπιπλα, κλαδέματα ή άλλα ογκώδη αντικείμενα εντελώς δωρεάν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν επιτρέπονται πειραματισμοί και μοιραία λάθη» - Βολές Αννίτας κατά Οδυσσέα και Δρουσιώτη

«Δεν επιτρέπονται πειραματισμοί και μοιραία λάθη» - Βολές Αννίτας κατά Οδυσσέα και Δρουσιώτη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός παρουσίασε σήμερα (20/4), στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης, τις 31 βασικές κατευθύνσεις, προτεραιότητες και στόχους του για την Κύπρο τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE