Power of Love: Περίμεναν να φύγουν από το παιχνίδι για να γίνουν ζευγάρι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Power of Love: Περίμεναν να φύγουν από το παιχνίδι για να γίνουν ζευγάρι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μετά από αρκετούς μήνες στο Power of love δεν τους είδαμε να έρχονται κοντά και δεν πρόλαβαν να βγουν από το ριάλιτι της αγάπης και είναι μαζί.

 Ο λόγος για την Ζένια και τον Bill οι οποίοι σύμφωνα με την παίκτρια είναι πλέον μαζί και εκτός παιχνιδιού. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Ζένια, ήρθαν κοντά την τελευταία εβδομάδα και ότι ο Bill τη στήριξε λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του Power of love. 

Και μπορεί ο Bill Σαντριάς να ήταν ζευγάρι με την Κατερίνα Σαββοπούλου και η Ζένια Σολδάτου να είχε σχέση με τον Βασίλη Χαλκιά, όμως τώρα ο Μπιλ είναι με τη Ζένια και υπάρχουν και αποδείξεις!

Την είδηση αυτή, έρχεται να επιβεβαιώσει πέραν από τα όσα αποκάλυψε η Ζένια, οι τρυφερές τους φωτογραφίες τις οποίες μπορείτε να δείτε και πιο κάτω. 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE