Υπέστη έμφραγμα ο Νίκος Κοκλώνης- Νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο- VIDEO

Υπέστη έμφραγμα ο Νίκος Κοκλώνης- Νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο- VIDEO

Σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, νοσηλεύεται ο Νίκος Κοκλώνης, μετά από έμφραγμα που έπαθε κατά την διάρκεια των χθεσινών γυρισμάτων του για την εκπομπή “It’s Show Time” που προβάλλεται στο ΟPEN.

Ο ίδιος μίλησε την Τρίτη 25/6 στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αποκάλυψε:

«Ευτυχώς είμαι καλά τώρα, η τηλεοπτική σεζόν ήταν δύσκολη! Τώρα είμαι στο νοσοκομείο δεν πίστευα ότι ήταν κάτι τόσο σοβαρό… Με μετέφεραν στο νοσοκομείο και μου λένε θα έχει πέσει το ζάχαρο πήγαινε φάε κάτι μετά από λίγο μου λένε γρήγορα πρέπει να μπεις μέσα βρήκαμε ότι έχεις δυο δείκτες πολύ ανεβασμένους και αρχίσανε καρδιογραφήματα και όλα τα άλλα… Θα μείνω σίγουρα κάποιες ημέρες στο νοσοκομείο να πάρω λίγο τα πάνω μου και θα είμαι καλά…», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE