Υπέστη έμφραγμα ο Νίκος Κοκλώνης- Νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο- VIDEO

Υπέστη έμφραγμα ο Νίκος Κοκλώνης- Νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο- VIDEO

Σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, νοσηλεύεται ο Νίκος Κοκλώνης, μετά από έμφραγμα που έπαθε κατά την διάρκεια των χθεσινών γυρισμάτων του για την εκπομπή “It’s Show Time” που προβάλλεται στο ΟPEN.

Ο ίδιος μίλησε την Τρίτη 25/6 στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αποκάλυψε:

«Ευτυχώς είμαι καλά τώρα, η τηλεοπτική σεζόν ήταν δύσκολη! Τώρα είμαι στο νοσοκομείο δεν πίστευα ότι ήταν κάτι τόσο σοβαρό… Με μετέφεραν στο νοσοκομείο και μου λένε θα έχει πέσει το ζάχαρο πήγαινε φάε κάτι μετά από λίγο μου λένε γρήγορα πρέπει να μπεις μέσα βρήκαμε ότι έχεις δυο δείκτες πολύ ανεβασμένους και αρχίσανε καρδιογραφήματα και όλα τα άλλα… Θα μείνω σίγουρα κάποιες ημέρες στο νοσοκομείο να πάρω λίγο τα πάνω μου και θα είμαι καλά…», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Σε μια νέα φάση, αυτή τη φορά με πιο πυκνό ημερολόγιο επαφών και σαφές χρονοδιάγραμμα μπροστά τους, εισέρχονται οι προσπάθειες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό. Η πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Έρχιουρμαν δεν έλυσε τις μεγάλες διαφορές, έδειξε όμως ότι υπάρχει πλέον ένας σταθερός δίαυλος επικοινωνίας, πάνω στον οποίο θα επιχειρηθεί να χτιστεί η συνέχεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE