ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Χειροπέδες σε «αστυνομικό»- Σχετίζεται με το πολυτελές όχημα που κλάπηκε στην Αγία Νάπα

ΚΥΠΡΟΣ: Χειροπέδες σε «αστυνομικό»- Σχετίζεται με το πολυτελές όχημα που κλάπηκε στην Αγία Νάπα

Συνεχίζονται οι εξετάσεις των κατοχικών αρχών αναφορικά με την υπόθεση που «φώτισε» η ιστοσελίδα μας ΤοThemaOnline. Πρόκειται για συμμορία που έκλεβε αυτοκίνητα από τις ελεύθερες περιοχές και τα μετέφερε στα κατεχόμενα.

Όπως δήλωσε ο επιχειρηματίας Κύπρος Μιχαηλίδης στο ThemaOnline στις 10 Ιουνίου επικοινώνησε μαζί του άγνωστό πρόσωπο και του ανέφερε ότι γνώριζε πως κάποια πρόσωπα είχαν στην κατοχή τους το όχημα που ανήκε στον ίδιο και είχαν σκοπό να το μετατρέψουν σε εξαρτήματα.

Ζήτησε, μάλιστα, από τον ίδιο το ποσό των 15.000 ευρώ για να τον βοηθήσει να εντοπίσει το όχημα αλλά και για να του παραδώσει τον δράστη της κλοπής.

Τον απείλησαν στη συνέχεια μέχρι και ότι θα τον σκοτώσουν αν δεν συνεργαζόταν μαζί τους ενώ «μυστήριο» πλανάτο γύρω από το πως μετέφεραν το όχημα στα κατεχόμενα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Αυτό φαίνεται να λύνεται καθώς όπως δημοσιεύεται στον τ/κ Τύπο συνελήφθη λεγόμενος «αστυνομικός» που φέρεται να συνεργάστηκε με τα μέλη της συμμορίας ή «μαφίας» όπως οι ίδιοι είχαν προσδιοριστεί στον Κύπριο επιχειρηματία.

Ο «αστυνομικός» H.K. (λατινικοί χαρακτήρες)  ήταν το πρόσωπο σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που βοήθησε τους εγκληματίες να περάσουν το όχημα στην κατεχόμενη Κύπρο και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον «Δικαστηρίου».

Όπως σημειώνουν τα δημοσίευματα η συμμορία εμπλέκεται και στην κλοπή δέυτερου οχήματος από τις ελεύθερες περιοχές στις 12 Απριλίου, το οποίο "ξήλωσαν" και πούλησαν τα εξαρτήματά του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top