Όλο και πιο κοντά σε Κλαρκ

Όλο και πιο κοντά σε Κλαρκ

Κοντά στην απόκτηση του 18χρονου Άγγλου μεσοεπιθετικού, Τζακ Κλαρκ, βρίσκεται σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία η Τότεναμ.

Η Τότεναμ θέλει να κάνει κάτοικο Βόρειου Λονδίνου τον εξαιρετικά ταλαντούχο εξτρέμ της Λιντς, Τζακ Κλαρκ, που έκανε μια γεμάτη σεζόν με την ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα.

Όπως αναφέρει το «Sky Sports», οι δύο ομάδες βρίσκονται σε συζητήσεις για να τελειώσει η μεταγραφή καθώς το ποσό που θα πληρώσει η φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, έχει συμφωνηθεί και είναι 8.5 εκατομμύρια λίρες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE