Όλο και πιο κοντά σε Κλαρκ

Όλο και πιο κοντά σε Κλαρκ

Κοντά στην απόκτηση του 18χρονου Άγγλου μεσοεπιθετικού, Τζακ Κλαρκ, βρίσκεται σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία η Τότεναμ.

Η Τότεναμ θέλει να κάνει κάτοικο Βόρειου Λονδίνου τον εξαιρετικά ταλαντούχο εξτρέμ της Λιντς, Τζακ Κλαρκ, που έκανε μια γεμάτη σεζόν με την ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα.

Όπως αναφέρει το «Sky Sports», οι δύο ομάδες βρίσκονται σε συζητήσεις για να τελειώσει η μεταγραφή καθώς το ποσό που θα πληρώσει η φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, έχει συμφωνηθεί και είναι 8.5 εκατομμύρια λίρες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Λίγες ώρες απομένουν πλέον μέχρι την εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής, σε μια διαδικασία που εξελίσσεται σε πολιτικό θρίλερ, καθώς οι ισορροπίες παραμένουν ρευστές και κανένα στρατόπεδο δεν εμφανίζεται βέβαιο για το τελικό αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE