Όλο και πιο κοντά σε Κλαρκ

Όλο και πιο κοντά σε Κλαρκ

Κοντά στην απόκτηση του 18χρονου Άγγλου μεσοεπιθετικού, Τζακ Κλαρκ, βρίσκεται σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία η Τότεναμ.

Η Τότεναμ θέλει να κάνει κάτοικο Βόρειου Λονδίνου τον εξαιρετικά ταλαντούχο εξτρέμ της Λιντς, Τζακ Κλαρκ, που έκανε μια γεμάτη σεζόν με την ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα.

Όπως αναφέρει το «Sky Sports», οι δύο ομάδες βρίσκονται σε συζητήσεις για να τελειώσει η μεταγραφή καθώς το ποσό που θα πληρώσει η φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, έχει συμφωνηθεί και είναι 8.5 εκατομμύρια λίρες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.