Όλο και πιο κοντά σε Κλαρκ

Όλο και πιο κοντά σε Κλαρκ

Κοντά στην απόκτηση του 18χρονου Άγγλου μεσοεπιθετικού, Τζακ Κλαρκ, βρίσκεται σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία η Τότεναμ.

Η Τότεναμ θέλει να κάνει κάτοικο Βόρειου Λονδίνου τον εξαιρετικά ταλαντούχο εξτρέμ της Λιντς, Τζακ Κλαρκ, που έκανε μια γεμάτη σεζόν με την ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα.

Όπως αναφέρει το «Sky Sports», οι δύο ομάδες βρίσκονται σε συζητήσεις για να τελειώσει η μεταγραφή καθώς το ποσό που θα πληρώσει η φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, έχει συμφωνηθεί και είναι 8.5 εκατομμύρια λίρες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Χωρίς, σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει ακόμη αναπτύξει ουσιαστική επαφή με το σύνολο της υφιστάμενης ηγεσίας της ΕΔΕΚ, η νέα πρόεδρος του κόμματος Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, καλείται μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, να διαχειριστεί μια ιδιαίτερα σύνθετη μεταβατική περίοδο. Μέχρι τον Δεκέμβριο, οπότε είναι προγραμματισμένο το εκλογικό συνέδριο της ΕΔΕΚ, θα πρέπει να έχει δώσει σαφές δείγμα γραφής, για τον τρόπο με τον οποίο προτίθεται να λειτουργήσει το κόμμα, τις πολιτικές της προτεραιότητες και τις αλλαγές που θέλει να προωθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE