Όλο και πιο κοντά σε Κλαρκ

Όλο και πιο κοντά σε Κλαρκ

Κοντά στην απόκτηση του 18χρονου Άγγλου μεσοεπιθετικού, Τζακ Κλαρκ, βρίσκεται σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία η Τότεναμ.

Η Τότεναμ θέλει να κάνει κάτοικο Βόρειου Λονδίνου τον εξαιρετικά ταλαντούχο εξτρέμ της Λιντς, Τζακ Κλαρκ, που έκανε μια γεμάτη σεζόν με την ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα.

Όπως αναφέρει το «Sky Sports», οι δύο ομάδες βρίσκονται σε συζητήσεις για να τελειώσει η μεταγραφή καθώς το ποσό που θα πληρώσει η φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, έχει συμφωνηθεί και είναι 8.5 εκατομμύρια λίρες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE