Πρόσκληση σε καταστατική και γενική συνέλευση

Πρόσκληση σε καταστατική και γενική συνέλευση

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ σύμφωνα με τις διατάξεις του νομίμως εγκεκριμένου καταστατικού – καλεί τα μέλη του σε Γενική και Καταστατική Συνέλευση, την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 και η ώρα 19:00 στο οίκημα του σωματείου (Αθηνάς 6, 1016 Λευκωσία), με θέμα τις τροποποιήσεις του καταστατικού του Σωματείου στην βάση του περί Σωματείων και Ιδρυμάτων νόμων.

Σχετικά με τη συζήτηση επί των αλλαγών του καταστατικού, τα μέλη παρακαλούνται να αποταθούν στον πρόεδρο του Σωματείου κύριο Κώστα Σεραφείμ (Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99685685) για ενημέρωση των τροποποιήσεων.

Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα βήματα στο Κυπριακό μετά την ενημέρωση Ολγκίν στον Γκουτέρες - Στο επίκεντρο οι επαφές σε Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία

Νέα βήματα στο Κυπριακό μετά την ενημέρωση Ολγκίν στον Γκουτέρες - Στο επίκεντρο οι επαφές σε Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία

Για τα αποτελέσματα των επαφών της σε Λευκωσία, Αθήνα και Άγκυρα, ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, η προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE