Πρόσκληση σε καταστατική και γενική συνέλευση

Πρόσκληση σε καταστατική και γενική συνέλευση

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ σύμφωνα με τις διατάξεις του νομίμως εγκεκριμένου καταστατικού – καλεί τα μέλη του σε Γενική και Καταστατική Συνέλευση, την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 και η ώρα 19:00 στο οίκημα του σωματείου (Αθηνάς 6, 1016 Λευκωσία), με θέμα τις τροποποιήσεις του καταστατικού του Σωματείου στην βάση του περί Σωματείων και Ιδρυμάτων νόμων.

Σχετικά με τη συζήτηση επί των αλλαγών του καταστατικού, τα μέλη παρακαλούνται να αποταθούν στον πρόεδρο του Σωματείου κύριο Κώστα Σεραφείμ (Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99685685) για ενημέρωση των τροποποιήσεων.

Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Κ. Ντιάν ενημερώνει τα κράτη-μέλη ΣΑ ΟΗΕ: Ενδέχεται επίσκεψη ΓΓ ΟΗΕ στην Κύπρο

Ο Κ. Ντιάν ενημερώνει τα κράτη-μέλη ΣΑ ΟΗΕ: Ενδέχεται επίσκεψη ΓΓ ΟΗΕ στην Κύπρο

Ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ ΟΗΕ στη Κύπρο και επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης του διεθνούς οργανισμού στο νησί (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), Κασίμ Ντιάν, θα ενημερώσει σήμερα στις 15:00 τοπική ώρα (22:00 ώρα Κύπρου) το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών σε κλειστές διαβουλεύσεις.