Πρόσκληση σε καταστατική και γενική συνέλευση

Πρόσκληση σε καταστατική και γενική συνέλευση

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ σύμφωνα με τις διατάξεις του νομίμως εγκεκριμένου καταστατικού – καλεί τα μέλη του σε Γενική και Καταστατική Συνέλευση, την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 και η ώρα 19:00 στο οίκημα του σωματείου (Αθηνάς 6, 1016 Λευκωσία), με θέμα τις τροποποιήσεις του καταστατικού του Σωματείου στην βάση του περί Σωματείων και Ιδρυμάτων νόμων.

Σχετικά με τη συζήτηση επί των αλλαγών του καταστατικού, τα μέλη παρακαλούνται να αποταθούν στον πρόεδρο του Σωματείου κύριο Κώστα Σεραφείμ (Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99685685) για ενημέρωση των τροποποιήσεων.

Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE