Πρόσκληση σε καταστατική και γενική συνέλευση

Πρόσκληση σε καταστατική και γενική συνέλευση

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ σύμφωνα με τις διατάξεις του νομίμως εγκεκριμένου καταστατικού – καλεί τα μέλη του σε Γενική και Καταστατική Συνέλευση, την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 και η ώρα 19:00 στο οίκημα του σωματείου (Αθηνάς 6, 1016 Λευκωσία), με θέμα τις τροποποιήσεις του καταστατικού του Σωματείου στην βάση του περί Σωματείων και Ιδρυμάτων νόμων.

Σχετικά με τη συζήτηση επί των αλλαγών του καταστατικού, τα μέλη παρακαλούνται να αποταθούν στον πρόεδρο του Σωματείου κύριο Κώστα Σεραφείμ (Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99685685) για ενημέρωση των τροποποιήσεων.

Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE