ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη καθαρίστρια ξενοδοχείου - Παραδέχθηκε αμέσως στους ανακριτές

ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη καθαρίστρια ξενοδοχείου - Παραδέχθηκε αμέσως στους ανακριτές

Υπόθεση κλοπής από δωμάτιο ξενοδοχείου διερευνά το ΤΑΕ Πάφου με την σύλληψη 44χρονης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το απόγευμα της Τρίτης (25/6) καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Πάφου από επισκέπτρια από το Ηνωμένο Βασίλειο ότι από το δωμάτιο του ξενοδοχειακού καταλύματος όπου διαμένει κλάπηκε το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία, ηγέρθησαν υποψίες εναντίον της 44χρονης καθαρίστριας η οποία ανακρινόμενη παραδέχτηκε την διάπραξη του αδικήματος, συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα στο Δικαστήριο.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE