ΣΕΚ: Στα ύψη γάλα, καύσιμα, ηλεκτρισμός και ναύλα - Υπό διωγμό το πορτοφόλι των Κυπρίων

ΣΕΚ: Στα ύψη γάλα, καύσιμα, ηλεκτρισμός και ναύλα - Υπό διωγμό το πορτοφόλι των Κυπρίων

Κυβέρνηση και βουλή οφείλουν να παρέμβουν αποτελεσματικά και οφείλουν να προστατεύσουν το βιοτικό επίπεδο των πολιτών που απειλείται από την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια, αναφέρει σε ανακοίνωση της, η ΣΕΚ.

 
Σημειώνει πως το κράτος, όπως και όλα τα θεσμοθετημένα όργανα του, π.χ. Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού (ΕΠΑ), σ’ αυτά τα ζητήματα δεν μπορούν ούτε να αδρανούν, ούτε να αδιαφορούν, ούτε να σιωπούν.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.