ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Σε κλοιό καύσωνα η Κύπρος - Κίτρινη προειδοποίηση από Τμ. Μετεωρολογίας

ΚΑΙΡΟΣ: Σε κλοιό καύσωνα η Κύπρος - Κίτρινη προειδοποίηση από Τμ. Μετεωρολογίας

H θερµή αέρια µάζα, που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί σταδιακά τις επόµενες µέρες.

Το απόγευµα της Τετάρτης (26/6) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά στα παράλια ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και σταδιακά στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά αργότερα, στα δυτικά και τα βόρεια, θα παρατηρηθούν αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις. Τοπικά ενδέχεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση, κυρίως στα παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα ανατολικά και τοπικά στα νότια, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη (27/6) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια, θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αρχικά στα ανατολικά µεταβλητοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ αλλά το απόγευµα µέτριοι και τοπικά στα παράλια ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Στα νότια και τα νοτιοδυτικά παράλια θα πνέουν παροδικά µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 29 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή (28/6) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε τοπικά αυξηµένες νεφώσεις κατά διαστήµατα. Το πρωί, στα παράλια, θα παρατηρείται τοπικά αυξηµένη χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση, για να πλησιάσει τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Το Σάββατο (29/6) και την Κυριακή (30/6), νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το µεσηµέρι και το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Τη νύκτα και το πρωί θα παρατηρείται τοπικά αυξηµένη χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή περαιτέρω πτώση µέχρι την Κυριακή, παραµένοντας όµως γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top