ΚΥΠΡΟΣ: Θανατηφόρο στην κατεχόμενη Αμμόχωστο- Σφοδρή σύγκρουση φορτηγού με αυτοκίνητο

ΚΥΠΡΟΣ: Θανατηφόρο στην κατεχόμενη Αμμόχωστο- Σφοδρή σύγκρουση φορτηγού με αυτοκίνητο

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος στην κατεχόμενη Κύπρο, αφού την Τετάρτη 26/6 άλλος ένας οδηγός «έσβησε» μετά από δυστύχημα.

Επιμελεια: Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με δημοσίευμα στον τ/κ Tύπο το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 16:30 όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, οδηγός φορτηγού, στην είσοδο του χωριού Σπαθαρικό (στην κατεχόμενη επαρχία Αμμοχώστου), έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρουστεί με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαινε 47χρονος.

Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης ο 47χρονος Nefi Yazıcı άφησε την τελευταία του πνοή ενώ ο 38χρονος οδηγός του φορτηγού Orun Cumayev συνελήφθη από την λεγόμενη «Aστυνομία» για την πρόκληση του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE