Βιβλίο συλλυπητηρίων για τον θάνατο του Δημήτρη Χριστόφια άνοιξε η Πρεσβεία της Κύπρου στην Αθήνα

Βιβλίο συλλυπητηρίων για τον θάνατο του Δημήτρη Χριστόφια άνοιξε η Πρεσβεία της Κύπρου στην Αθήνα

Στο άνοιγμα βιβλίου συλλυπητηρίων  για τον θάνατο του τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, προχώρησε η Πρεσβεία της Κύπρου στην Ελλάδα κατόπιν των σχετικών αποφάσεων της έκτακτης συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου.


Ο Πρέσβης Κυριάκος Κενεβέζος υπέγραψε σήμερα το βιβλίο, ενώ το κοινό θα μπορεί και αύριο Πέμπτη από τις 10:00 έως τις 14:00 να υπογράψει στο κτήριο της Πρεσβείας στην Αθήνα (Ξενοφώντος 2Α)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.