ΚΥΠΡΟΣ

Η απογοήτευση και ο προβληματισμός! Όλες οι δηλώσεις από το Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ

Η απογοήτευση και ο προβληματισμός! Όλες οι δηλώσεις από το Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ

Το ντέρμπι στο ΓΣΠ έμεινε στην ισοπαλία, 1-1. Ένα αποτέλεσμα που δεν αφήνει καμία από τις δύο ομάδες ευχαριστημένοι.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησαν δηλώσεις παραγόντων αλλά και προπονητών.

Κώστας Καϊάφας:

«Ήταν πραγματικό ντέρμπι. Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι, πετύχαμε γκολ και στη συνέχεια επιδιώξαμε να παίξουμε στην κόντρα. Βρήκαμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε. Το ΑΠΟΕΛ ανέβηκε και δώσαμε ένα εύκολο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, κλείσαμε το ΑΠΟΕΛ. Θέλω να σταθώ ξανά στα οφσάιντ. Είναι ανεπίτρεπτο να τα βλέπουμε από τον πάγκο και οι βοηθοί να είναι στην ευθεία και να μην τα βλέπουν. Είμαστε συνηθισμένοι. Λυπάμαι τους παίκτες μου γιατί κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Είμαστε από τις καλύτερες ομάδες στα γρκουπ. Υπάρχουν πολλοί βαθμοί στο τραπέζι».

Χριστόδουλος Χριστοδούλου:

«Είμαστε απογοητευμένοι. Για άλλο ένα παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι, το ΑΠΟΕΛ έκανε μόνο μια φάση στο πρώτο ημίχρονο, το γκολ. Ήμασταν καλύτερο σχεδόν σε όλο το παιχνίδι. Κρατάμε την καλή εμφάνιση και παίρνουμε δύναμη και κουράγιο. Υπάρχουν αρκετές φάσεις που θέλουμε να δούμε ηρεμία. Θα δούμε αύριο το βίντεο του αγώνα».

Τόρστεν Φινκ:

«Έγινε ένα σκληρό παιχνίδι με πολλές μονομαχίες. Έτσι είναι τα ντέρμπι. Μετά τα δύο προηγούμενα παιχνίδια που είχαμε καλή απόδοση, ήμουν αισιόδοξος πως θα κερδίζαμε αλλά στο ποδόσφαιρο δεν έρχονται πάντα τα πράγματα όπως τα περιμένεις. Έχουμε ακόμα οκτώ παιχνίδια και πρέπει να παλέψουμε για να τα κερδίσουμε. Θα μπορούσαμε να κερδίζαμε με τις πολύ καλές ευκαιρίες που είχαμε στο τέλος. Είμαι προβληματισμένος για τις απουσίες που έχουν προκύψει».

Νεκτάριος Πετεβίνος:

«Δεν είχαμε την απόδοση που θα θέλαμε στο παιχνίδι και δεν δώσαμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις προηγούμενων αγώνων. Αυτό που μετράει στο τέλος είναι τα γκολ. Είναι ένα πσιωγύρισμα βαθμολογικά, θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε. Θέλουμε να δούμε και κάποια πράγματα από το παιχνίδι που είναι ιδιαίτερα σημαντικά για εμάς».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top