Ο κολλητός του Μερκή πάει… Απόλλωνα

Ο κολλητός του Μερκή πάει… Απόλλωνα

Ο Γιάννης Γιαννιώτας λατρεύτηκε από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, αφού είχε επιτυχημένο πέρασμα από τους μόνιμους πρωταθλητές των τελευταίων ετών, ενώ ξεχώριζε για το πάθος του και έκανε αρκετούς φίλους στον Αρχάγγελο.

Ένας από αυτούς ήταν ο Γιώργος Μερκής, με τον οποίο ήταν κολλητοί στο διάστημα που ήταν συμπαίκτες στον ΑΠΟΕΛ και συχνά πυκνά επικοινωνούσαν και μετά που έφυγε ο Ελλαδίτης από τους «γαλαζοκίτρινους».

Πλέον, ο Γιαννιώτας θα αγωνίζεται στον Απόλλωνα, στο βασικό ανταγωνιστή του ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια στη μάχη του τίτλου!

Η φιλία τους δεν θα χαλάσει, λογικά, αλλά στο γήπεδο θα είναι σαν… «ορκισμένοι εχθροί»!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE