ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Βρετανίδα εγκλωβίστηκε στο νησί μας λόγω… του αγέννητου υιού της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Βρετανίδα εγκλωβίστηκε στο νησί μας λόγω… του αγέννητου υιού της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Απίστευτη ιστορία εκτυλίσσεται αυτές τις μέρες στην Κύπρο με πρωταγωνίστρια 32χρονη Βρετανίδα.

Ο λόγος για την Κέλι Παρκς, η οποία ήρθε στο νησί μας και εγκλωβίστηκε λόγω της εγκυμοσύνης της.

Σύμφωνα με αγγλικά Μ.Μ.Ε., η Παρκς ούσα έγκυος ήρθε στην Κύπρο για τον γάμο του κουνιάδου της, καθώς της άναψε πράσινο ο γυναικολόγος της, λέγοντάς της ότι μπορεί να ταξιδέψει.

Ωστόσο, παρουσίασε σημάδια πρόωρου τοκετού στις 27 εβδομάδες που την καθήλωσαν σε νοσηλευτήριο της Κύπρου, με αποτέλεσμα να προκαλούνται αλυσιδωτές αντιδράσεις που επηρεάζουν την ίδια και την οικογένειά της.

«Η 32χρονη από την Κορνουάλη, ταξίδευσε για την Κύπρο με τον σύζυγό της Κάλουμ Κάμπελ, ωστόσο, λίγο πριν επιστρέψει η Κέλι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου παραμένει έτοιμη να γεννήσει τον γιο της», σημειώνεται σε σχετικό ρεπορτάζ της Mirror.

Και συνεχίζει: «Η υπόλοιπη οικογένεια μαζί με τα άλλα δυο παιδιά του ζεύγους έχουν επιστρέψει στην Αγγλία αλλά η Κέλι και ο Κάλουμ παρέμειναν στην Κύπρο με οικονομικές ανησυχίες μετά που πληροφορήθηκαν ότι η ταξιδιωτική τους ασφάλεια δεν καλύπτει τα έξοδα του αγέννητου παιδιού.

Έχει διοργανωθεί διαδικτυακός έρανος για να βοηθηθεί το ζευγάρι να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του, λόγω της επερχόμενης γέννας, καθώς το αγοράκι θα παραμείνει στην εντατική για 6 με 8 εβδομάδες.

Το συνοδευτικό μήνυμα της Τζόαν -μητέρας της Κέλι- σημειώνει: ‘Αυτή είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη της Κέλι. Είχε άδεια από τον γιατρό για να πετάξει την περασμένη εβδομάδα. Ο γάμος ήταν τη Δευτέρα (24/06) και την Τρίτη (25/06) στις 07:30 το πρωί συνέβη αυτό. Ακόμα και οι ειδικοί δεν το προέβλεψαν. Η Κέλι είναι περιορισμένη στο κρεβάτι και έχει μόνο 20% υγρό στον αμνιακό σάκο. Χορηγήθηκαν τέσσερις ενέσεις ανάπτυξης στο παιδί. Θέλουν να κρατήσουν το παιδί μέσα όσο περισσότερο μπορούν για να μπορέσει να αναπτυχθεί αλλά θα γεννηθεί πρόωρα. Χάνει υγρό κάθε φορά που σηκώνεται για να πάει τουαλέτα και το μωρό μπορεί να παραμείνει στην μήτρα χωρίς υγρό μόνο για 24-36 ώρες’.

Η Τζόαν πρόσθεσε είναι τραυματική στιγμή για όλη την οικογένεια για τον 8χρονο Ιμότζεν και την 4χρονη Κέντι, που πρέπει να αποχωριστούν τους γονείς τους.

Είπε ακόμη: «Δουλεύω ως υπάλληλος πλήρους απασχόλησης και θα πρέπει να μειώσω τις ώρες εργασίας μου για να προσέχω τα παιδιά, καθώς δεν υπάρχει κανείς άλλος. Έχουμε επίσης έξοδα ταξιδιού για Κύπρο και την επιστροφή…Η ασφάλεια καλύπτει τον Κάλουμ και την Κέλι, αλλά όχι τα έξοδα του πρόωρου νεογνού μέχρι να γεννηθεί και να γίνει ενός μήνα. Έχουν , επίσης άλλα σοβαρά έξοδα».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top