«Ποτέ δεν ήταν σταθμευμένο παρανόμως το όχημα του πρόεδρου της Βουλής»

«Ποτέ δεν ήταν σταθμευμένο παρανόμως το όχημα του πρόεδρου της Βουλής»

Σε τοποθετήσεις στην ιστοσελίδα μας σε σχέση με φωτογραφία που φέρεται να παρουσιάζει το όχημα του πρόεδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη, παρανόμως σταθμευμένο έξω από τη Βουλή, προέβη αρμόδιο πρόσωπο.

«Ποτέ δεν ήταν σταθμευμένο παρανόμως το όχημα του πρόεδρου της Βουλής» μας ανέφερε αρχικά.

Πρόσθεσε ότι τη συγκεκριμένη ημέρα στην οποία αναφέρεται αυτός ο οποίος δημοσιοποίησε τη φωτογραφία, «πράγματι ο πρόεδρος της Βουλής κατέφθασε με το υπηρεσιακό όχημα στη Βουλή, ωστόσο, ο οδηγός έκανε μόνο στάση για να κατεβεί ο κ. Συλλούρης».

«Ουδέποτε έγινε στάθμευση του οχήματος στο σημείο που παρουσιάζεται στη φωτογραφία» κατέληξε.

Το όλο θέμα, θέτει με φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο twitter υπό το ακόλουθο σχόλιο: «Το καλό παράδειγμα όπως πάντα. ΠτΒ και 3 υπουργικά» είχε σχολιάσει συνάδελφος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Καζακστάν - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Καζακστάν - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη στο Καζακστάν θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, την Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2026, στην οποία θα συνοδεύεται από μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και επιχειρηματική αποστολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE