«Ποτέ δεν ήταν σταθμευμένο παρανόμως το όχημα του πρόεδρου της Βουλής»

«Ποτέ δεν ήταν σταθμευμένο παρανόμως το όχημα του πρόεδρου της Βουλής»

Σε τοποθετήσεις στην ιστοσελίδα μας σε σχέση με φωτογραφία που φέρεται να παρουσιάζει το όχημα του πρόεδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη, παρανόμως σταθμευμένο έξω από τη Βουλή, προέβη αρμόδιο πρόσωπο.

«Ποτέ δεν ήταν σταθμευμένο παρανόμως το όχημα του πρόεδρου της Βουλής» μας ανέφερε αρχικά.

Πρόσθεσε ότι τη συγκεκριμένη ημέρα στην οποία αναφέρεται αυτός ο οποίος δημοσιοποίησε τη φωτογραφία, «πράγματι ο πρόεδρος της Βουλής κατέφθασε με το υπηρεσιακό όχημα στη Βουλή, ωστόσο, ο οδηγός έκανε μόνο στάση για να κατεβεί ο κ. Συλλούρης».

«Ουδέποτε έγινε στάθμευση του οχήματος στο σημείο που παρουσιάζεται στη φωτογραφία» κατέληξε.

Το όλο θέμα, θέτει με φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο twitter υπό το ακόλουθο σχόλιο: «Το καλό παράδειγμα όπως πάντα. ΠτΒ και 3 υπουργικά» είχε σχολιάσει συνάδελφος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

Για τέσσερα θετικά σημεία που προέκυψαν από την πρώτη συνάντησή του με τον νέου ηγέτη των Τουρκοκυπρίων,  Τουφάν Έρχιουρμαν, μίλησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του που πραγματοποιήθηκε στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE