ΠΑΦΟΣ: Χάθηκαν τα ίχνη 35χρονης - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Χάθηκαν τα ίχνη 35χρονης - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια των πολιτών για εντοπισμό της Anastasia Buravtseva 35 ετών, από τη Ρωσία, η οποία ελλείπει από τον χώρο διαμονής της στην Πάφο, από το απόγευμα της Πέμπτης (27/6).

Η 35χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.65μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με ξανθά σγουρά μαλλιά μέχρι τους ώμους και την τελευταία φορά που θεάθηκε, φορούσε κοντό μπεζ παντελόνι και μπλούζα σκούρου χρώματος.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Πάφου στα τηλέφωνα 26806021-26-49, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 112 ή 199, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE