EΛΛΑΔΑ: 10χρονος μέθυσε και κατέληξε στο νοσοκομείο

EΛΛΑΔΑ: 10χρονος μέθυσε και κατέληξε στο νοσοκομείο

Με συμπτώματα οξείας μέθης διακομίστηκε το βράδυ της Παρασκευής (29/06) στο νοσοκομείο της Λαμίας ένα 10χρονο αγόρι. Το απίστευτο περιστατικό έγινε το απόγευμα της ίδιας ημέρας στον καταυλισμό των ρομάπου βρίσκεται στην είσοδο της Άμφισσας και γινόταν γλέντι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiareport.gr, ο ανήλικος κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ κατά τη διάρκεια γλεντιού στο σπίτι του.

Το αγόρι αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο Άμφισσας. Από εκεί μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Λαμίας, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Οι αστυνομικοί, οι οποίοι ενημερώθηκαν για το συμβάν από το νοσοκομείο της Άμφισσας συνέλαβαν την 32χρονη μητέρα του παιδιού για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE