EΛΛΑΔΑ: 10χρονος μέθυσε και κατέληξε στο νοσοκομείο

EΛΛΑΔΑ: 10χρονος μέθυσε και κατέληξε στο νοσοκομείο

Με συμπτώματα οξείας μέθης διακομίστηκε το βράδυ της Παρασκευής (29/06) στο νοσοκομείο της Λαμίας ένα 10χρονο αγόρι. Το απίστευτο περιστατικό έγινε το απόγευμα της ίδιας ημέρας στον καταυλισμό των ρομάπου βρίσκεται στην είσοδο της Άμφισσας και γινόταν γλέντι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiareport.gr, ο ανήλικος κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ κατά τη διάρκεια γλεντιού στο σπίτι του.

Το αγόρι αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο Άμφισσας. Από εκεί μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Λαμίας, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Οι αστυνομικοί, οι οποίοι ενημερώθηκαν για το συμβάν από το νοσοκομείο της Άμφισσας συνέλαβαν την 32χρονη μητέρα του παιδιού για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Μια ισχυρή ΕΕ σημαίνει και μια ισχυρή Κυπριακή Δημοκρατία

ΠτΔ: Μια ισχυρή ΕΕ σημαίνει και μια ισχυρή Κυπριακή Δημοκρατία

Μια ισχυρή Ευρωπαϊκή Ένωση σημαίνει και μια ισχυρή Κυπριακή Δημοκρατία, λέει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ, ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κύπρο την 1η Ιανουαρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE