EΛΛΑΔΑ: 10χρονος μέθυσε και κατέληξε στο νοσοκομείο

EΛΛΑΔΑ: 10χρονος μέθυσε και κατέληξε στο νοσοκομείο

Με συμπτώματα οξείας μέθης διακομίστηκε το βράδυ της Παρασκευής (29/06) στο νοσοκομείο της Λαμίας ένα 10χρονο αγόρι. Το απίστευτο περιστατικό έγινε το απόγευμα της ίδιας ημέρας στον καταυλισμό των ρομάπου βρίσκεται στην είσοδο της Άμφισσας και γινόταν γλέντι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiareport.gr, ο ανήλικος κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ κατά τη διάρκεια γλεντιού στο σπίτι του.

Το αγόρι αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο Άμφισσας. Από εκεί μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Λαμίας, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Οι αστυνομικοί, οι οποίοι ενημερώθηκαν για το συμβάν από το νοσοκομείο της Άμφισσας συνέλαβαν την 32χρονη μητέρα του παιδιού για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE