ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: 19χρονος 'εισέβαλε' σε σπίτι και χτύπησε με ρόπαλο τους ενοίκους- Συνελήφθη με μαχαίρι

ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: 19χρονος 'εισέβαλε' σε σπίτι και χτύπησε με ρόπαλο τους ενοίκους- Συνελήφθη με μαχαίρι

Καταγγέλθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 29/6 στην Αστυνομία, από 36χρονο και 57χρονη, ότι γύρω στις 14:40 , 19χρονος εισήλθε παράνομα στην αυλή της οικίας τους.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 19χρονος, είχε στην κατοχή του ξύλινο ρόπαλο και αφού τους απείλησε, στη συνέχεια επιτέθηκε και τους χτύπησε στο κεφάλι και στο πρόσωπο.

Και τα δύο πρόσωπα, μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε, ότι η 57χρονη δεν έφερε οποιοδήποτε τραύμα, ενώ ο 36χρονος έφερε θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και έτυχε των πρώτων βοηθειών.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, ο 19χρονος εντοπίστηκε λίγο αργότερα από μέλη της Αστυνομίας, όπου σε έρευνα που του έγινε, στην κατοχή του ανευρέθηκε ένα μαχαίρι (12 εκατοστών), με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της μαχαιροφορίας.

Ακολούθως, οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό, όπου επανασυνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος σύλληψης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοφάγου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE