ΚΥΠΡΟΣ: Απαράδεκτα όσα εντοπίστηκαν σε παραλία- «Δίπλα έπαιζαν παιδιά»

ΚΥΠΡΟΣ: Απαράδεκτα όσα εντοπίστηκαν σε παραλία- «Δίπλα έπαιζαν παιδιά»

Δυστυχώς πολλοί είναι οι συμπολίτες μας που δεν αντιλαμβάνονται ότι οι συνέπειες των πράξεων του μπορεί να προξενήσουν κακό σε άλλους ανθρώπους.

Προβληματίζουν και συνάμα εξοργίζουν τα όσα Κύπριος ανήρτησε στα twitter και πρέπει όλοι να ευαισθητοποιηθούμε όταν χρησιμοποιούμε ή βρισκόμαστε σε δημόσιους χώρους.

Ο χρήστης του twitter ανέβασε φωτογραφία από καθαρισμό παραλίας, καταδεικνύοντας την ανευθυνότητα ορισμένων που το προηγούμενο βράδυ είχαν ανάψει φωτιά, δεν φρόντισαν να καθαρίσουν τα κάρβουνα ενώ όπως μας ενημερώνει  βρέθηκαν πάνω από 300 καρφιά.

 

Στο σχόλιο του αναφέρει: «Δίπλα έπαιζαν παιδιά. Ο χαρακτηρισμός "ανεύθυνοι" είναι το λιγότερο»

 

Στέλιος Στυλιανού

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE