ΚΥΠΡΟΣ: Απαράδεκτα όσα εντοπίστηκαν σε παραλία- «Δίπλα έπαιζαν παιδιά»

ΚΥΠΡΟΣ: Απαράδεκτα όσα εντοπίστηκαν σε παραλία- «Δίπλα έπαιζαν παιδιά»

Δυστυχώς πολλοί είναι οι συμπολίτες μας που δεν αντιλαμβάνονται ότι οι συνέπειες των πράξεων του μπορεί να προξενήσουν κακό σε άλλους ανθρώπους.

Προβληματίζουν και συνάμα εξοργίζουν τα όσα Κύπριος ανήρτησε στα twitter και πρέπει όλοι να ευαισθητοποιηθούμε όταν χρησιμοποιούμε ή βρισκόμαστε σε δημόσιους χώρους.

Ο χρήστης του twitter ανέβασε φωτογραφία από καθαρισμό παραλίας, καταδεικνύοντας την ανευθυνότητα ορισμένων που το προηγούμενο βράδυ είχαν ανάψει φωτιά, δεν φρόντισαν να καθαρίσουν τα κάρβουνα ενώ όπως μας ενημερώνει  βρέθηκαν πάνω από 300 καρφιά.

 

Στο σχόλιο του αναφέρει: «Δίπλα έπαιζαν παιδιά. Ο χαρακτηρισμός "ανεύθυνοι" είναι το λιγότερο»

 

Στέλιος Στυλιανού

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.