ΚΥΠΡΟΣ

Ανάσα για τη Δόξα, βούλιαζει ο Οθέλλος

Ανάσα για τη Δόξα, βούλιαζει ο Οθέλλος

Το γκολ του Ρικάρντο Λόπο στο 59’ ήταν αρκετό για να χαρίσει στη Δόξα μια πολύτιμη νίκη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» επί του Οθέλλου, με την οποία ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, εκεί όπου βρίσκεται πλέον η ομάδα της Αθηένου.

Η ομάδα του Νίκου Ανδρέου παρουσιάστηκε με μεγαλύτερες απαιτήσεις στο γήπεδο, απέναντι στον Οθέλλο που υστέρησε σε σχέση με προηγούμενες εμφανίσεις του, επηρεαζόμενος και από τις πολλές και σημαντικές απουσίες που είχε.

Η προσφυγική ομάδα από το ξεκίνημα ήταν καλύτερη στο γήπεδο και σταδιακά πήρε τα ηνία του αγώνα, όμως δεν μπόρεσε στο Α’ ημίχρονο να εξαργυρώσει την υπεροχή της.

Ο Λόπο στο 59’ με πλασέ μετά από εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Φερνάντες πέτυχε το μοναδικό γκολ που έδωσε τη νίκη «χρυσάφι» στη Δόξα. Οι δύο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι, πρώτα η Δόξα με τον Λόπο και στη συνέχεια ο Οθέλλος με τον Σάσι.

Οθέλλος: Ρόιν, Παναγιώτου, Ευθυμίου (63΄ Σάσι), Γκριν, Βασιλείου, Ουλίσε, Πουτζιουρή, Κχμαλάτζε (77΄ Κ.Κυριάκου) , Χατζηγιαννακού, Γκριγκαλασβίλι, Βέρα.

Δόξα: Χατζηφραγκίσκου, Ρ.Γκονζάλες, Νίλσον, Φεράν, Λεονάρντο, Γκιλ (90’+3’ Χριστοδούλου), Λόπες (71’ Καλντερόν), Φερνάντες, Ράμος, Εμάνουελ (60΄ Αρέστη)

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top