ΚΥΠΡΟΣ

Μίλησε τελευταίος ο Ταγκμπατζούμι

Μίλησε τελευταίος ο Ταγκμπατζούμι

Άγγιξε ένα σπουδαίο διπλό η Αγία Νάπα, όταν προηγήθηκε στο Τσίρειο με 2-0 της ΑΕΛ με τα γκολ των Φίλγκεϊτ και Παναγιότοφ, όμως τελευταίος μίλησε ο Μάρκο Ταγκμπατζούμι ο οποίος σκόραρε δύο γκολ και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 2-2.

Το παιχνίδι ήταν καλό στην επανάληψη, ενώ στο Α’ ημίχρονο δεν είχε καλό ρυθμό και οι καλές φάσεις ήταν ελάχιστες. Η Αγία Νάπα προηγήθηκε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Φίλγκεϊτ και ενώ λίγο νωρίτερα έχασε πέναλτι ο Ταγκμπατζούμι, ενώ στο 49’ ο Παναγιότοφ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο Μάρκο Ταγκμπατζούμι που μείωσε στο 72’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σε μια λανθασμένη απόφαση του Γιάννη Αναστασίου αφού δεν υπήρχε παράβαση, ενώ στο 83’ ο Νιγηριανός επιθετικός διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΑΕΛ: Φεγκρούς, Σιέλης, Σακέτι, Νικολάου, Σέμα, Καρλίτος, Ελευθερίου, Ιονίτσα (38΄ Ταγκμπατζούμι), Κυριάκου, Σαρντινέρο, Οχένε

Αγία Νάπα: Κίττος, Φίλγκεϊτ, Χάμπερ (74΄ Μγκούνι), Μαρκόφσκι, Φούσκο, Παναγιώτου, Αντωνίου, Θεοδώρου, Μέρτακας, Άντολεκ, Τζούρτζουριτς.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top