Ομαδικός τάφος με 200 πτώματα βρέθηκε κοντά στην Ράκα- Ντυμένοι με πορτοκαλί φόρμες 5 νεκροί

Ομαδικός τάφος με 200 πτώματα βρέθηκε κοντά στην Ράκα- Ντυμένοι με πορτοκαλί φόρμες 5 νεκροί

Oμαδικός τάφος με περίπου 200 πτώματα, μεταξύ των οποίων ανθρώπων που φαίνεται ότι εκτελέστηκαν, βρέθηκε κοντά στην Ράκα, την πρώην "πρωτεύουσα" του Ισλαμικού Κράτους στη βόρεια Συρία, δήλωσαν την Τετάρτη 3/7 οι τοπικές αρχές και το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.


Πέντε από τους νεκρούς που βρέθηκαν στον ομαδικό τάφο ήταν ντυμένοι με πορτοκαλί φόρμες, τις οποίες φορούσαν ορισμένες φορές οι όμηροι των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους, σύμφωνα με τον τοπικό αξιωματούχο Γιάσερ αλ Χάμις και την μη κυβερνητική οργάνωση.

 


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE