ΚΥΠΡΟΣ: Ώρες αγωνίας- Αγνοείται ο Αντρέας Αγαθαγγέλου- Βοηθήστε να εντοπιστεί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Ώρες αγωνίας- Αγνοείται ο Αντρέας Αγαθαγγέλου- Βοηθήστε να εντοπιστεί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία μετά την καταγγελία οτι 77χρονος 'εξαφανίστηκε΄τις τελευταίες ώρες. Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και η φωτογραφία του ώστε το κοινό να βοηθήσει για να εντοπιστεί το συντομότερο.

Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια των πολιτών για εντοπισμό του Ανδρέα Αγαθαγγέλου, 77 ετών, από τη Λάρνακα, ο οποίος ελλείπει από την οικία του στην περιοχή Αγίων Αναργύρων στη Λάρνακα, από το πρωί της Πέμπτης 4/7

Ο 77χρονος περιγράφεται ως μέτριας σωματικής διάπλασης, με γκρίζα κοντά μαλλιά, γκρίζο μούσι και κατά την αναχώρηση του φορούσε γκρίζα φανέλα με καφέ ρίγες και μαύρα αθλητικά παπούτσια.  

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24804060-66, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 112 ή 199, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE