Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy Socialista
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δέχθηκαν τις προτάσεις και πιάνουν δουλειά και οι βοηθοί θαλάμων του Γενικού Νοσοκομείου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δέχθηκαν τις προτάσεις και πιάνουν δουλειά και οι βοηθοί θαλάμων του Γενικού Νοσοκομείου

Την πρόταση για ενέργειες προς πλήρωση των κενών θέσεων στο Τμήμα τους, αποδέχθηκαν πριν από λίγο (17:15) και οι βοηθοί θαλάμων του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, οι οποίοι επιστρέφουν στην εργασία τους.


Όπως αναφέρουν οι συντεχνίες, μετά από διαβουλεύσεις,  το ωρομίσθιο προσωπικο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, που πραγματοποιούσε 24ωρη απεργία, αποφάσισε σε συνελεύσεις που έγιναν, όπως δοθεί προθεσμία για λήψη των σχετικών αποφάσεων που σχετίζονται με την πρόσληψη προσωπικού.
 
Συγκεκριμένα, το Τμήμα Καθαρισμού, οι κλητήρες χειρουργείου και οι εργάτες μαγειρείου αποφάσισαν να δώσουν προθεσμία δέκα ημερών στη διεύθυνση του νοσοκομείου για να υλοποιήσει την πρόταση της για έγκριση και πρόσληψη προσωπικού, ώστε να δοθούν άδειες ανάπαυσης.
 
Όσον αφορά τους βοηθούς θαλάμου, προστίθεται, αυτοί δέχθηκαν την πρόταση που αναφέρει ότι θα γίνουν ενέργειες για πλήρωση των κενών θέσεων και θα γίνουν οι απαραίτητες διευθετήσεις για να υπάρχουν σε όλες τις βάρδιες κλητήρες.
 
Σε περίπτωση που τα πιο πάνω μέτρα δεν εφαρμοστούν, τα απεργιακά μέτρα θα κλιμακωθούν, υπογραμμίζουν οι συντεχνίες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αρχές Οκτωβρίου οι συζητήσεις για αναθεώρηση του Εθνικού Κατώτατου Μισθού - Οι παράγοντες που θα ληφθούν υπόψη

Ξεκίνησε η ανέγερση των φοιτητικών εστιών στην παλιά Λευκωσία - Τι θα περιλαμβάνουν - Δείτε πως θα μοιάζουν

Χάος στα σχολεία της Πάφου λόγω υπερπληθυσμού – Μάθημα μέχρι και σε… λυόμενες αίθουσες - «Δεν έχουν ούτε air-condition ούτε τίποτε»

Μεθυσμένη γυναίκα μπήκε σε μονόδρομο - Αρνήθηκε να δώσει δείγμα και επιτέθηκε σε αστυνομικό

Τρόμος σε φούρνο στη Λευκωσία: Ληστής απείλησε υπάλληλο με μαχαίρι για να του δώσει τα χρήματα της ταμειακής

Τα τρία χαρακτηριστικά του κρατικού προϋπολογισμού - Η ανάλυση του ΥΠΟΙΚ πριν το Υπουργικό



Απάντηση Μητσοτάκη στον Ερντογάν, εκτός συζήτησης τα δύο κράτη

Απάντηση Μητσοτάκη στον Ερντογάν, εκτός συζήτησης τα δύο κράτη

Τη γραμμή της σύνεσης και των χαμηλών τόνων θα συνεχίσουν να ακολουθούν Λευκωσία και Αθήνα, επενδύοντας στη δύναμη του διεθνούς δικαίου, κτίζοντας συνέργειες, κυρίως στον ευρωπαϊκό χώρο για την προώθηση των εθνικών θεμάτων. Το Κυπριακό βρίσκεται ψηλά στις προτεραιότητες της Αθήνας, όπως διαβεβαίωσε ο Ελληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συναντήθηκε αργά χθες βράδυ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top