Τραγωδία στη Λευκωσία: Έχασε τη ζωή του το 4χρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι
Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (12/9) στην Έγκωμη, όπου ένα τετράχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με τα Ελλαδικά δημοσιεύματα, οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με τρία μέτωπα, δύο από τα οποία ξέσπασαν κατά την διάρκεια της νύχτας.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΕΛΛΑΔΑ: Μεγάλη φωτιά στην Έυβοια- Εκκενώθηκε χωριό
Ο δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου σε δηλώσεις του ανάφερε ότι κατά 99% είναι εμπρησμός, ενώ πέντε άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα, κυρίως για προληπτικούς λόγους.
Λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα της Παρασκευής (05/07), ενισχύθηκαν οι δυνάμεις στην περιοχή και όπως σημειώνεται η πυρκαγιές δεν απειλούν κατοικημένες περιοχές, ωστόσο για προληπτικούς λόγους, δόθηκε εντολή εκκένωσης των οικισμών Γαβαλά, Δάφνης, Νεοχωρίου και Λοφίσκου.
Τα δύο νέα μέτωπα είναι ανεξάρτητα της πρώτης φωτιάς, γεγονός που παραπέμπει σε οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού στην περιοχή.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




