ΕΛΛΑΔΑ: Μεγάλη φωτιά στην Έυβοια- Εκκενώθηκε χωριό

ΕΛΛΑΔΑ: Μεγάλη φωτιά στην Έυβοια- Εκκενώθηκε χωριό

Ενισχύονται οι δυνάμεις στη φωτιά στην περιοχή Μανίκια Ευβοίας, όπου επιχειρούν 60 πυροσβέστες με 25 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρου, 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ελλάδα η πυρκαγιά ξέσπασε την Πέμπτη 4/7 σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή Μανίκια, κοντά στο Αλιβέρι στην Εύβοια

Οι πυροσβέστες δίνουν αυτή την ώρα μάχη για να μην επεκταθεί η πυρκαγιά στην περιοχή του  Μακρυχωρίου ενώ κοντά στο σημείο υπάρχουν σπίτια.

Οι κάτοικοι απομακρύνθηκαν για προληπτικούς λόγους σύμφωνα με ανάρτηση της Πυροσβεστικής.


 
Οι δυνάμεις ενισχύθηκαν και επιχειρούν 60 πυροσβέστες με 25 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρου, 4 Α/Φ και 2 Ε/Π. 

Η φωτιά μέχρι αυτή την ώρα (16:30) καίει ξερά χόρτα, γεγονός που κάνει γρήγορη την επέκταση της ωστόσο δεν έχουν καταγραφεί ζημιές κι η πυροσβεστική εκτιμά πως δεν πρόκειται να κινδυνεύσουν κατοικίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE