ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληρή απάντηση Προδρόμου σε Άντρο Κυπριανού - «Όργιο ανευθυνότητας...»

Σκληρή απάντηση Προδρόμου σε Άντρο Κυπριανού - «Όργιο ανευθυνότητας...»

Το μήνυμα που θα έπρεπε να απευθύνει η πολιτική ηγεσία στους νέους είναι εκείνο της ευθύνης, της επαγγελματικής ακεραιότητας και της ανάγκης για χρηστή διοίκηση, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου σχολιάζοντας αναφορές του ΓΓ του ΑΚΕΛ.

«Όταν η πολιτική ηγεσία απευθύνεται στους νέους, όπως έκανε ψες (σ.σ. Παρασκευή (5/7) ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ μιλώντας στην ΕΔΟΝ, είναι καλά να τους επισημαίνουμε ότι πρέπει στο μέλλον να αποφεύγουν πολιτικές όπως εκείνες που μέσα σε μερικά χρόνια έφεραν το κράτος στο χείλος της χρεοκοπίας και έβαλαν τη χώρα σε μνημόνιο. Να φυλάγονται από πολιτικές που οδήγησαν σε ανεργία η οποία ξεπέρασε το 16%, αφήνοντας τότε περίπου έναν στους τρεις νέους χωρίς εργασία και χωρίς καμία προοπτική και πίστη στο μέλλον», αναφέρει ο κ. Προδρόμου.

Αναφέρει, επίσης, ότι «θα αντιπαρέλθουμε τις συνηθισμένες ανεδαφικές επικρίσεις του Γ.Γ. του ΑΚΕΛ εναντίον μιας κυβέρνησης η οποία έβγαλε τη χώρα μας από την κρίση και έφερε την οικονομία ξανά σε τροχιά σταθερής ανάπτυξης. Της ανάπτυξης που πέραν από μεγάλα λόγια δημιουργεί πραγματικές ευκαιρίες και για τους νέους».

Αντ’αυτού, προσθέτει, «θα επισημάνουμε ότι το μήνυμα που θα έπρεπε να απευθύνει η πολιτική ηγεσία στους νέους είναι εκείνο της ευθύνης, της επαγγελματικής ακεραιότητας και της ανάγκης για χρηστή διοίκηση».

«Θα πρέπει να εξηγήσουμε στους νέους ότι εκείνοι δεν πρέπει να επιτρέψουν ποτέ ξανά στο μέλλον ένα σαθρό σύστημα να καταλήξει μέσα από όργιο ανευθυνότητας, κακοδιαχείρισης και καταχρήσεων να επισωρεύσει προβληματικά δάνεια επτά δισεκατομμυρίων, όπως συνέβηκε στον Συνεργατισμό, ο οποίος και οδηγήθηκε στο άδοξο τέλος του το 2012-2013», καταλήγει ο κ. Προδρόμου.

Πιο κάτω βίντεο από την ομιλία του ΓΓ του ΑΚΕΛ στην ΕΔΟΝ όπως δημοσιεύθηκε στην σελίδα του φεστιβάλ:

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top